GPU sıcaklığı 80 derece

Bence sorun kasanın hava akışı iyi değil bundan kaynaklanıyor olabilir. Çünkü ön tarafta hava alabileceği yer göremedim açıkçası. O ızgaralar gözüme küçük gibi gözüktü.
yeni kasa almaya çalışçam büyük ihtimal max 600 tlye kadar kasa önerebilirmisin görünüşü şuankine benzer olursa daha iyi olur

yeni kasa almaya çalışçam büyük ihtimal max 600 tlye kadar kasa önerebilirmisin görünüşü şuankine benzer olursa daha iyi olur
Tavsiyem önü mesh olan bir kasa almanız yönünde. Zaten yeni konu açmışsınız kasa tavsiyesi için. Tavsiyem MB511 ve Cougar Panzer S yönünde. Bende yeni sistem topladım fakat kasayı aldıktan sonra ısınma problemleri olduğunu öğrendim, önü temperli cama sahip bir kasaydı. Geldiğinde kutusuna falan dokunmadan geri iade etmeyi planlıyorum. "Denemeden nerden bileceksin? Önce bir deneseydin sorunlu çıkarsa gönderirdin" diyebilirsiniz fakat hem zaten forumda açtığım konularda problemli olduğunu kullananlar söyledi. Kutuyu açıp denememek isteme sebebimse ben bu kasayı kullanıp geri iade ettikten sonra firma kullanılmış ürünü başkasına kakalamaya çalışır veya iadeyi kabul etmemeleri gibi durumla rezil olmak istemiyorum.

Tavsiyem önü mesh olan bir kasa almanız yönünde. Zaten yeni konu açmışsınız kasa tavsiyesi için. Tavsiyem MB511 ve Cougar Panzer S yönünde. Bende yeni sistem topladım fakat kasayı aldıktan sonra ısınma problemleri olduğunu öğrendim, önü temperli cama sahip bir kasaydı. Geldiğinde kutusuna falan dokunmadan geri iade etmeyi planlıyorum. "Denemeden nerden bileceksin? Önce bir deneseydin sorunlu çıkarsa gönderirdin" diyebilirsiniz fakat hem zaten forumda açtığım konularda problemli olduğunu kullananlar söyledi. Kutuyu açıp denememek isteme sebebimse ben bu kasayı kullanıp geri iade ettikten sonra firma kullanılmış ürünü başkasına kakalamaya çalışır veya iadeyi kabul etmemeleri gibi durumla rezil olmak istemiyorum.
sonuç olarak kasadan havalandırmasından dolayı fazla ısındığını düşünüyorsun teşekkürler
yakın zamanda kasayı değiştirmeye çalışçam teşekkürler
80 derecede oyun falan oynasam ekran kartı için yanma veya başka bir arızalanma riski varmı ?
bazı bilgisayarcılar normal dedi.
MB511 gerçekten şık ve soğutması güzel duruyor ama psu lu benim şuanki bilgisayarda zaten corsair vs650 mevcut psu suz böyle bir kasa önerebilirmisin en fazla 800-1000 tl arası

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı