GPU takılıyken iGPU'suz işlemci ile anakart üzerinden görüntü alınabilir mi?

yzlm.

Hectopat
Merhaba.

Sorum:
Bu ekran kartıma görüntüyü ürettirip bir birinci monitörü bu karta bağlarım. Bunu biliyorum ama başka çıkışı yok ya ekran ekran kartımda (S-V ideo işi yapamayacağına göre göremezden gelelim S-Video'yu.) 2. monitörü anakarttaki (Henüz almadım, öncesinde size soruyorum.) görüntü çıkışlarından birine bağlasam 2. monitör çalışır mı?

Durum:
PCI-e 2007 yılı üretimi MSI-ATI ekran kartım var. DVI (Dönüştürücü ile VGA monitörümde kullanıyorum.) ve S-Video çıkışları var. Bunu LGA1200 veya LGA1151 pin anakart alıp takmak istiyorum. Bu anakartlarda genel 2 tane, genelde HDMI ve VGA çıkış oluyor.

Not: Bütçe dar, mevcut ekran kartında çıkış tek; bunun yerine anakarttaki çıkışları ekran kartındaymış gibi kullanabilir miyiz? Intel ve içinde GPU olmayan CPU olacak. Anakartın içinde sadece çıkış portu oluyor bildiğime göre 1151 ve 1200'lerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Sorum:
Bu ekran kartıma görüntüyü ürettirip bir birinci monitörü bu karta bağlarım. Bunu biliyorum ama başka çıkışı yok ya ekran ekran kartımda (s-v ideo işi yapamayacağına göre göremezden gelelim s-video'yu.) 2. monitörü anakarttaki (henüz almadım, öncesinde size soruyorum.) Görüntü çıkışlarından birine bağlasam 2. monitör çalışır mı?

Durum:
PCI-e 2007 yılı üretimi MSI-ATI ekran kartım var. DVI (dönüştürücü ile VGA monitörümde kullanıyorum.) Ve s-video çıkışları var. Bunu LGA1200 veya LGA1151 pin anakart alıp takmak istiyorum. Bu anakartlarda genel 2 tane, genelde HDMI ve VGA çıkış oluyor.

Not: Bütçe dar, mevcut ekran kartında çıkış tek; bunun yerine anakarttaki çıkışları ekran kartındaymış gibi kullanabilir miyiz? Intel ve içinde GPU olmayan CPU olacak. Anakartın içinde sadece çıkış portu oluyor bildiğime göre 1151 ve 1200'lerde.

Sanmıyorum. S video dönüştürücü varsa deneyebilirsiniz.

S video dönüştürücü yok. Bence böyle bir cihaz yok. Varda bile monitöre değil, tüplü TV'ye göre.

Bende tam bilmiyorum. O zaman yapacağınız bir şey yok işlemci modeliniz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı