GPU tam güç kullanılmıyor

bülentbey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sıralar FPS sorunu yaşıyorum bu her türlü oyunda oluyor. Ekran kartım tam gücüyle kullanılmıyor %50, 60 derecelerde falan kullanılıyor. Ayarları Ultra yapmam bir şeyi değiştirmiyor. Sorun nedir?

Arkadaşlar bu sıralar FPS sorunu yaşıyorum bu her türlü oyunda oluyor. Ekran kartım tam gücüyle kullanılmıyor %50, 60 derecelerde falan kullanılıyor. Ayarları Ultra yapmam bir şeyi değiştirmiyor. Sorun nedir?
Arama yerine grafik ayarları yaz. Oyununu seçip grafik kartını seç. Yüksek performansta çalışsın. Grafik kartına daha çok yük biner. Bir de ekran kartının program ayarlarında yapılabilecek hamleler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopsa şarja takın. Değilse ve ekran kartınız Nvidia ise denetim masasından güç yönetimini maximum performans yapın.
Arama yerine grafik ayarları yaz. Oyununu seçip grafik kartını seç. Yüksek performansta çalışsın. Grafik kartına daha çok yük biner. Bir de ekran kartının program ayarlarında yapılabilecek hamleler var.
Dediğiniz işlem grafik kartı seçer. Grafik kartına yük bindirmez.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ekran kartı modeli ne?

RTX 4060 hocam.

Laptopsa şarja takın. Değilse ve ekran kartınız NVIDIA ise Denetim Masası'ndan güç yönetimini maximum performans yapın.

Dediğiniz işlem grafik kartı seçer. Grafik kartına yük bindirmez.

Maximum performansta zaten yine de böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı