GPU Tweak Kullanıldığında Oyunlar Açılmıyor

tahayusuf23

Hectopat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX 2070 kartım var. GPU Tweak 2 programını açınca oyunlar açılmıyor. GPU Tweak kullanmak zorundayım fanlar %15'in altında çalıştırınca fanlar bir yere sürtüyormuş gibi ses çıkarıyor. O yüzden çözümü var mıdır?

ASUS ROG STRIX 2070 kartım var. GPU Tweak 2 programını açınca oyunlar açılmıyor. GPU Tweak kullanmak zorundayım fanlar %15'in altında çalıştırınca fanlar bir yere sürtüyormuş gibi ses çıkarıyor. O yüzden çözümü var mıdır?

Afterburner ile denedin mi? Belki çalışabilir ve işine yarayabilir.

Fan sorunu videodaki şekilde mi hocam? Bende de var bu problem. Düşük hızda fanlar devir almıyor, çözümü yok maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fan sorunu videodaki şekilde mi hocam? Bende de var bu problem. Düşük hızda fanlar devir almıyor, çözümü yok maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen hocam bu şekil benim de sadece düşük devirde sorun var.
Afterburner ile denedin mi? Belki çalışabilir ve işine yarayabilir.
Afterburner ile zaten sorunsuz çalışıyor. Ama Gpu Tweak açınca işte iş karışıyor..
Yarın bi servisle konuşacağım garantiye yollayabilirim.

Aynen hocam bu şekil benim de sadece düşük devirde sorun var.
Kafayı yediriyor adama bu ses. Sisteme çok yük bindirmeyen oyunlarda mecburen manuel sabit hızda kullanıyorum. Bende %37 fan hızının altında iken yapıyor. Diğer sorununuz hakkında bilgim yok maalesef. Daha önce böyle bir soruna da rastlamadım. GPU Tweak'te kullanmak istediğiniz ekstra bir özellik yok ise Afterburner ile yola devam edin.

Kafayı yediriyor adama bu ses. Sisteme çok yük bindirmeyen oyunlarda mecburen manuel sabit hızda kullanıyorum. Bende %37 fan hızının altında iken yapıyor. Diğer sorununuz hakkında bilgim yok maalesef. Daha önce böyle bir soruna da rastlamadım. GPU Tweak'te kullanmak istediğiniz ekstra bir özellik yok ise Afterburner ile yola devam edin.
Muhtemelen öyle yapacağım. Ben %15'inde altında yapıyor bu sorunu. Muhtemelen garantiye yollarım..

Teknik servislerin bu durumu sorundan saymadıklarını okumuştum. Gönderenler oldu yani daha önce, eli boş döndü ne yazık ki. Bu sebepten dolayı göndermekten vazgeçmiştim. Takipteyim sizi de. 👍
Hocam ufak bir araştırma yaptım ve elle manuel değişecem artık fan ayarını gpu tweak zaten sorunlu bir yazılımmış onu da kullanmam daha 😂 Yapacak birşey yok. Birçok kişide varmış. Eski kartım da 2060 Super Gaming Coil Whine vardı bunda da bu sorun var 😂

Evet, en azından %15 kötü bir deger değil. En düşük fan hızını %15'e çekip kademe kademe ayar çekersiniz. :) Sorunlu 590'dan geçmiştim ben de bu karta, bunda da yüzüm gülmedi. 😄
İşte nasıl yapsam diye düşünüyorum. %18'de açılsın hep oyunlarda falan otomatik yükselsin bunun ayarını nasıl yapabilirim ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı