%100 CPU kullanımı varsa sıcaklıkla alakalı değildir hocam.
Sıcaklıktan dolayı Boost frekansına erişemiyor olabilir.
%100 CPU kullanımı varsa sıcaklıkla alakalı değildir hocam.
Takılmalar sıcaklık kaynaklı olabilir mi?
Sıcaklıktan dolayı Boost frekansına erişemiyor olabilir.
drive.google.com
Sıcaklık sorunum yok hocam. İşlemci 60-65, Ekran kartı 70 civarlarında.
i5-7400 4 çekirdekte Max 3.3GHz destekliyor hocam benim de oyun içinde sürekli 3.3GHz sabit çekirdek frekansları.
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS 2023.07.17 - 13.17.05.02.mp4
drive.google.com
Arkadaşlar bıraktığım linkte oyun için ekran kaydım var. Sorunun ne kadar kötü olduğunu sizde görün isterim. Öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
Oyun başı FPS düşük oluyor ama 5 dakika falan sonra FPS düzeliyor düzelmesine de takılmalar devam ediyor.
Tüm grafik ayarlarını denedim, NVIDIA Denetim Masası ayarlarını denedim, Güç Planlarının hepsini denedim, NVIDIA'nın önerdiği ayarları denedim gene olmadı.
Sorun sadece PUBG'de değil Apex gibi oyunlarda da var.
Muhtemelen oyunun optimizasyonu kötü olduğundan ve işlemciniz 4/4 çekirdek olduğundan sorun yaşıyorsunuz. CS:GO'da ve Valorant'ta nasıl?
Onlarda sıkıntım yok. PUBG, Apex gibi oyunlarda sıkıntı çok. Eskiden böyle değildi son 1 senedir bu kadar kötü.
SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi?
95'e 90 da iyi değer gözükmüyor. Yine darboğaz gözüküyor ama engel yoksa devam edin.
95'e 90 da iyi değer gözükmüyor. Yine darboğaz gözüküyor ama engel yoksa devam edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.