GPU Undervolting zarar verir mi?

Makaleler
3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki gibi sabit bir Frequency MHz ayarlamanın ekran kartına herhangi bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU Undervolting ekran kartına zarar vermez hatta yararı olur daha az ısında çalışıp daha çok performans alma şansınız olur

Ben XFX RX 590 kullanıyorum. Undervolt işlemi yapabilmek için Frekans Mhz değerini düşürüyorum yoksa undervolt yapamıyorum. Tabi biraz dikkatli olmak lazım ayar yaparken ayrıca zararı yoktur hatta faydası vardır.

Ben XFX RX 590 kullanıyorum. Undervolt işlemi yapabilmek için Frekans Mhz değerini düşürüyorum yoksa undervolt yapamıyorum. Tabi biraz dikkatli olmak lazım ayar yaparken ayrıca zararı yoktur hatta faydası vardır.
frekans değerini 1400 e sabitlersem herhangi bir sorun çıkarmı ? çünkü hazır ayarlarda en düşük 1400 mhz ye kadar iniyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı