GPU ve CPU aşırı ısınma sorunu

Niqreuz

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhabalar herkese sitemim yeni hazır aldım.
Aradan 1 ay geçti ve sebep bilinmeden aşırı ısınmalar meydana gelmeye başladı herhangi bir oyunda ısınmaya başlıyor yardımcı olur musnuz?

Dosya Ekleri

• ekran kartı1.png
    1,4 KB · Görüntüleme: 61
  • gc.png
    29,1 KB · Görüntüleme: 69
  • işlemci1.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci soğutucun ufacık Intel'in fanlarına benzer bir şey anladığım kadarıyla, o işlemciyi yakarsın o fanla. Güzel bir kule tipi almanı şiddetle tavsiye ederim. Kasanada biraz fan eklemesi yaparsan sorun kalmayacaktır.

Ekran kartının %100 e çıkması neden kaynaklanıyor peki ?
Bilginiz var mı bununla ilgili ?

Ekran kartının %100'e çıkması neden kaynaklanıyor peki?
Bilginiz var mı bununla ilgili?

Ekran kartı kullanımı 100% olması gerekir oyunda vs. i7 için az kalmış aslında o kart ama Casper'ın üç kağıtçılığı. Kısacası bir sorun yok 100% kullanım ekran kartı için normal.

Ekran kartı kullanımı 100% olması gerekir oyunda vs. i7 için az kalmış aslında o kart ama Casper'ın üç kağıtçılığı. Kısacası bir sorun yok 100% kullanım ekran kartı için normal.
Anladım teşekkür ederim cevaplarınız için.
Son bir şey daha sormak istiyorum macun ile alakası da olabilir mi ?
Hazır kurulu sistem aldım sonuçta beklemiş olabilir kullanılmamış ama durduğu yer de macunda sıkıntı olabilir mi ?

Macun ısıdan kurur, durduğu yerde bayağı yıllar geçerse ancak kurur. Dediğim gibi işlemci soğutucunuz o işlemci işçin çok yetersiz o soğutucu i3 zor soğutur.

Macun ısıdan kurur, durduğu yerde bayağı yıllar geçerse ancak kurur. Dediğim gibi işlemci soğutucunuz o işlemci işçin çok yetersiz o soğutucu i3 zor soğutur.
Anladım fazladan fan ve soğutucu sorunumu çözecek teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…