GPU Ve CPU kullanımı CS:GO'da %40'larda dolaşıyor

snmzoguzhan

Centipat
Ryzen5 1400 ve GTX 1060'lı bir sistemim var. Bu sistem ayarında sisteme sahip olan insanlar 400 FPS ile oynayabilirken, ben en düşük ayarlarda 100-250 FPS arası alıyorum ki 250 çok çok nadir. İşlemci ve GPU oyunda en fazla yüzde 40'ını kullanıyor. Nasıl bu sistemi CS:GO'da daha yüksek FPS değerlerine çıkarabilirim? Lütfen "Monitör Hertz'i yüzünden zaten algılayamayacaksın." Demeyin. Şu an bu namus meselesine döndü.

Ryzen5 1400 ve GTX 1060'lı bir sistemim var. Bu sistem ayarında sisteme sahip olan insanlar 400 FPS ile oynayabilirken, ben en düşük ayarlarda 100-250 FPS arası alıyorum ki 250 çok çok nadir. İşlemci ve GPU oyunda en fazla yüzde 40'ını kullanıyor. Nasıl bu sistemi CS:GO'da daha yüksek FPS değerlerine çıkarabilirim? Lütfen "monitör Hertz'i yüzünden zaten algılayamayacaksın." Demeyin. Şu an bu namus meselesine döndü.

Ayarlari yüksek/ultraya almadiğiniz yani ekran kartini yormadığınız sürece zaten %100'lük bir kullanim goremezsiniz. Önemli olan oyunda takilma FPS düşmeleri vs oluyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı