GPU ve CPU sabit 50 derece

Abrams

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yaz aylarından dolayı mıdır anlamadım daha 2 gün önce termal macun ve bakım için bilgisayarı servise verdim, üstüne format da attırdım, CPU sıcaklığı 50 derecenin altına düşmüyor. Bilgisayar tamamen düz bir zemine koymuyorum bozuk bir soğutucu var altı açık onun üzerinde duruyor yani hep havada, termal macun sürülü. Sürdürmeden önce de bu sıcaklıktaydı yaz aylarında olduğumuzdan dolayı olabilir mi acaba? Ankara'da hava 30 derecenin altına düşmüyor da 20 derece fark biraz fazla geldi artık en sonunda servisi arayacağım.
Bu arada sistem tamamen boştayken bu durum oluyor.

5-10 liralık macun sürdüyseniz bir fark olmaması normal. Ama yükte değerleri karşılaştırın.

5-10 liralık macun sürdüyseniz bir fark olmaması normal. Ama yükte değerleri karşılaştırın.
Servise verdim onlar sürdü, ne sürdüklerini bilmiyorum ama güvenilir bir yer yükte değerlerini 2 saat sonra aktaracağım bir oyun indirip
Sistem yükteyken 70 ile 80 arası oluyor bi kez 93 dereceye çıkmış anlık olarak

Son düzenleme:
Servise verdim onlar sürdü, ne sürdüklerini bilmiyorum ama güvenilir bir yer yükte değerlerini 2 saat sonra aktaracağım bir oyun indirip
Sistem yükteyken 70 ile 80 arası oluyor bi kez 93 dereceye çıkmış anlık olarak
O zaman bir problem yok demektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı