GPU ve ekran kartı kullanımı düşük

İşletim sistemi
Windows 10

RAM yetersiz olabilir diye ben de düşündüm ama 2 ay önce sorunsuz oynarken şimdi drop olması saçma değil mi sizce de, ayrıca aynı işlemci aynı RAM ve GTX 1650 Super kullanan 2 arkadaşım var onlarda sıkıntı olmuyor. Onlarda laptop kullanıyorlar.

Dediklerinizi yaptım bunu da Rocket League de çektim isterseniz tekrar Forza'ya girip çekebilirim de uzun sürüyor açılması diye açmadım

Son düzenleme:
Arka planda açık programları gözden geçirin. 8 GB RAM ile (ki sistemde gereksiz hizmetler, silinmeyen uygulamalar vb. hepsi kaldırılmış halde) bende GTA V gibi bir oyunda sıkıntı çekiyorum ki sizinkisi yine 7.5 GB sınırına ulaşmış. Sıcaklıklarınızda sorun yoksa son çare olarak oyunları SSD'ye yükleyip deneyin eğer sıkıntı yine geçmediyse RAM yetmezliğinden veya onda da bir sıkıntı bulunmuyorsa donanımsal bir arızanız olabilir. Ek olarak aynı sistemi bulunan arkadaşınızla ayarlarınızı karşılaştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…