GPU vidaları yalama oldu

Hocam biraz kaba bir çözüm ama bir tane hafiften uzun vida ve somon ile çözebilirsiniz bu sorunu kendi kasamdan biliyorum o vidayı takarken ecel terleri döktüm ve yüksek ihtimalle onu çıkarırsam bir daha takamayacağım bende şimdiden böyle bir çözüm ürettim ilk görüntü girişine denk gelebilir belki ama vidanın uzunluğuna göre halledilebilir.
Hocam kaba maba ne olursa razıyım ama somonu nerden bulacağım buna uygun acaba?

Kürdanla 2 vidayı öyle böyle tutacak hale getirdim sadece 1 tane vida olması gerektiği gibi sımsıkı tutuyor kart 9070xt 3 fanlı sıkıntı çıkar mı? Sarkmaması için gönderilen aparatı takamadım ama kasa çok küçük olduğu için kartın bitişi ön fanın plastiğinin üstüne denk geliyor ekran kartının fanı da da sürtmüyor yani ön fan da vidalı olduğuna göre destek görevi görür diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Hocam kaba maba ne olursa razıyım ama somonu nereden bulacağım buna uygun acaba?

Kürdanla 2 vidayı öyle böyle tutacak hale getirdim sadece 1 tane vida olması gerektiği gibi sımsıkı tutuyor kart 9070XT 3 fanlı sıkıntı çıkar mı? Sarkmaması için gönderilen aparatı takamadım ama kasa çok küçük olduğu için kartın bitişi ön fanın plastiğinin üstüne denk geliyor ekran kartının fanı da da sürtmüyor yani ön fan da vidalı olduğuna göre destek görevi görür diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Hocam ancak müsait olabildim kusura bakmayın uygun somonu ve vidayı hırdavattan bulabilirsiniz ama 1. görüntü çıkışını kullanamazsınız gibi böyle yaaprsanız sizin çözümünüze gelince kafamda pek canlandıramadım doğrusu fotoğraf atarsanız daha iyi yorumlayabilirim ama sağlam ve kırılmaz gibi geliyorsa size ekran kartıda sarkıntı yapmıyorsa sıkıntı olmaz sanırım. 9070XT 3 fanlı ise altına ekran kartını desteklemesi için bir şeyde koyabilirsiniz ekran kartının fanlarına dikkat ederek.

Hocam kaba maba ne olursa razıyım ama somonu nereden bulacağım buna uygun acaba?

Kürdanla 2 vidayı öyle böyle tutacak hale getirdim sadece 1 tane vida olması gerektiği gibi sımsıkı tutuyor kart 9070XT 3 fanlı sıkıntı çıkar mı? Sarkmaması için gönderilen aparatı takamadım ama kasa çok küçük olduğu için kartın bitişi ön fanın plastiğinin üstüne denk geliyor ekran kartının fanı da da sürtmüyor yani ön fan da vidalı olduğuna göre destek görevi görür diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Hocam kusura bakmayın mesajınızı düzgün okumamışım ekran kartınızın 3 fanlı olduğunu ve destek koyamadığınız belirtmişsinmiz zaten dediğim gibi bir fotoğraf atarsanız göz kararı yorumlamak daha sağlıklı olur siz ne dersiniz?

Hocam çok oynatmayayım şimdi fotoğraf atmak için ama 1 tane olması gerektiği gibi tutan vida 2 tane de vida deliğine kürdan parçası sokarak sıkıştırdığım pek sallanmayan vida var, kasa da çok küçük olduğu için ön orta kasa fanını çıkarmıştım. Ekran kartı fanın üstüne hafif dayanarak duruyor oraya mukavva karton geçirdim yani destek görevini kasanın ön fanı üstleniyor sağlam da duruyor şu an artık imkanım olunca daha büyük bir kasaya geçeceğim veya bir ara gidip vida somunu alacağım teşekkürler.

Hocam çok oynatmayayım şimdi fotoğraf atmak için ama 1 tane olması gerektiği gibi tutan vida 2 tane de vida deliğine kürdan parçası sokarak sıkıştırdığım pek sallanmayan vida var, kasa da çok küçük olduğu için ön orta kasa fanını çıkarmıştım. Ekran kartı fanın üstüne hafif dayanarak duruyor oraya mukavva karton geçirdim yani destek görevini kasanın ön fanı üstleniyor sağlam da duruyor şu an artık imkanım olunca daha büyük bir kasaya geçeceğim veya bir ara gidip vida somunu alacağım teşekkürler.

Sorunu güzel halletmişsiniz hocam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı