Çözüldü GPU1 sıcaklıgı ve GPU 2 sıcaklıgı farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Öylesine biri00

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual RX6600 - Ekran Kartı
Ryzen 5 5500 - İşlemci
Asus Prime B450M-K İİ -Anakart
XPG D35 16GB (2×8) 3200Mhz - Ram
Adata Legend 750 500GB - SSD
Ekran kartı ısısına bakarken buy ıkı degerden hangısıne bakmalıyım?
Ikısı arasında cok fark var.

image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Biri harici grafik birimi, diğeri dahili grafik birimi. Oyunlarda harici olan kullanıldığı için dahili grafik işlemcisi ısınmaz.

Laptopta veya APU sistemlerde öyle. Tek ekran kartlı masaüstü bilgisayarlarda ise GPU 2 Hot Spot ısısı oluyor. GPU'da ölçülen en sıcak bölge.
Biri harici grafik birimi, diğeri dahili grafik birimi. Oyunlarda harici olan kullanıldığı için dahili grafik işlemcisi ısınmaz.

Laptopta veya APU sistemlerde öyle. Tek ekran kartlı masaüstü bilgisayarlarda ise GPU 2 Hot Spot ısısı oluyor. GPU'da ölçülen en sıcak bölge.

Çözüm
Birinci sıcaklık 50 derecelerde iken ikinci sıcaklık 70lerde, endişelenmeli miyim?

Birinci sıcaklık 50 derecelerde iken ikinci sıcaklık 70'lerde, endişelenmeli miyim?

Ekran kartın nedir? GPU2 sıcaklığı 90-100 olabilir. Sıkıntı yok. Benim de kartım yükte 60 derece iken GPU2 sıcaklığı 77 olabiliyor.

Ekran kartın nedir? GPU2 sıcaklığı 90-100 olabilir. Sıkıntı yok. Benim de kartım yükte 60 derece iken GPU2 sıcaklığı 77 olabiliyor.

RX6600.
ASUS Dual.

RX6600.
ASUS Dual.

Dediğim gibi o hâlde. Değerler normal. GPU2 sıcaklığı da GPU içerisinde bulunan en sıcak noktayı gösterir. AMD Adrenalin yazılımında gördüğün bağlantı noktası sıcaklığıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı