3060 dan sonra 3070 ve 3080 de böyle olacak diye biliyorum.Sadece 3060 için. 3060 yerine de yeni bir kart çıkıcak mining için.
3060 dan sonra 3070 ve 3080 de böyle olacak diye biliyorum.Sadece 3060 için. 3060 yerine de yeni bir kart çıkıcak mining için.
BIOS'unu değiştirecekler de falan da fıstık. Madenciler çoktan kendi Custom BIOS'larını yazmaya başladılar. Çözüm değil.
Anlamadığım nokta sadece RTX 3060'ın Mh/s'ı düşürülmeyecek mi? Yani RTX 3060 Ti veya daha iyi kartlar içinde yakında bir limitleme yapılacak mı?
Örneğin karta sahibim bir anda yeni gelen güncelleme ile hashrate yarı yarıya mı düşürülecek yoksa üretimsel bir şey mi olacak?Benim duyduğum o kartlarında yeni serilerinde böyle bir kısıtlamaya gidilecekmiş.
Bazı insanlar yanlış anlamış konuyu. GPU devri bitiyor. Mpu( artık adı ne olacaksa) devri başlıyor.
Örneğin karta sahibim bir anda yeni gelen güncelleme ile hashrate yarı yarıya mı düşürülecek yoksa üretimsel bir şey mi olacak?
Bunla ilgili haberler atar mısın? Bilgilenmek istiyorum
Yok hocam yeni üretilen kartlarda olacak. Olay sadece güncellemekle ya da BIOS'la değil yazılımın yanında donanımsal da. Kaldı ki RTX 3060 25-30 mh/s verebilen bir kart düşürüldüğünde bile. Bu devirde 4-5 bin TL'den kim nerde bulacak 25-30 mh/s veren bir kart. Hala miningciler için ideal.Örneğin karta sahibim bir anda yeni gelen güncelleme ile hashrate yarı yarıya mı düşürülecek yoksa üretimsel bir şey mi olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.