Gpx 2'yerine farklı fare alınmalı mı?

GPX 2'nin tek memnun olmadığım yönü kaplaması. Bana kaygan geliyor şahsen. Bu yüzden değiştirmeyi düşündüm. Grip tape kullanmak istemiyorum.
Eğer satarsam aklımdaki modeller Pwnage Stormbreaker, Dareu A950 magnezyum ve Beast X mini.
Fareyi satmak yerine Matfixcustoms ile parlak kaplama ile Custom bir boya da yapabilirim.

Sizce magnezyum fareye geçmeli miyim yoksa GPX 2'yi boyatmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
GPX 2'nin tek memnun olmadığım yönü kaplaması. Bana kaygan geliyor şahsen. Bu yüzden değiştirmeyi düşündüm. Grip tape kullanmak istemiyorum.
Eğer satarsam aklımdaki modeller Pwnage Stormbreaker, Dareu A950 magnezyum ve Beast X mini.
Fareyi satmak yerine Matfixcustoms ile parlak kaplama ile Custom bir boya da yapabilirim.

Sizce magnezyum fareye geçmeli miyim yoksa GPX 2'yi boyatmalı mıyım?
Lamzu og pro 2 falan al. Veya lamzu atlantis 4k

Magnezyumun hissiyatı kişiden kişiye değişir. Ben denedim, çok hafif bir mouse ve bayağı rahat. Ben Beast x tercih ederdim.

kaplaması sana iyi mi geliyor? .d O mouse siyahında parlama yapan,beyazı kararan,pembesi kırmızılaşan,kırmızısı pembeleşen bir kaplamaya sahip.
Hayır tek memnun olmadığım yönü kaplaması. Bu yüzden kaygan geliyor elime. Henüz sararmadı lakin bu yaz sonuna kadar sararmış olur büyük ihtimal.

Gpx 2'nin tek memnun olmadığım yönü kaplaması. Bana kaygan geliyor şahsen. Bu yüzden değiştirmeyi düşündüm. Grip tape kullanmak istemiyorum.
Eğer satarsam aklımdaki modeller pwnage stormbreaker, dareu A950 magnezyum ve Beast X mini.
Fareyi satmak yerine matfixcustoms ile parlak kaplama ile Custom bir boya da yapabilirim.

Sizce magnezyum fareye geçmeli miyim yoksa gpx 2'yi boyatmalı mıyım?

İlla satacaksan beastx al. Daha altına düşme. Hiçbir mouse boyatılmamalı bence.

Hayır tek memnun olmadığım yönü kaplaması. Bu yüzden kaygan geliyor elime. Henüz sararmadı lakin bu yaz sonuna kadar sararmış olur büyük ihtimal.

Değiştir. Beastx yapıştır.

beastx max al.Gpx 2 ye en yakın o.Mini küçük gelir. Logitech G Pro X Superlight 2 vs WLmouse Beast X Max - Gaming Mouse Comparison - EloShapes

Technopat Haberler

Geri
Yukarı