Grafik işlemci ve ekran kartı birleştirilebilir mi?

Jeh0Ke

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Heryer
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600
Shapphire RX580 8GB
8x4 32GB(3200MHz) RAM
MSI B550 PRO VDH Anakart
Thermalright 240mm Soğutma
Silverstone 550W 80+Bronze
Aerocool Atomic Kasa
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
Laptopumda MX 110 ve UHD 620 grafik işlemcili i5-10210h bulunuyor. Ben bu iki grafik birimini birleştirmek istiyorum. Daha basit anlatımla düşük işlemleri grafik işlemcinin yapıp, ağır işler için ekran kartını rahatlatmak istiyorum. Bu mümkün müdür?

Laptopumda MX 110 ve UHD 620 grafik işlemcili i5-10210h bulunuyor. Ben bu iki grafik birimini birleştirmek istiyorum. Daha basit anlatımla düşük işlemleri grafik işlemcinin yapıp, ağır işler için ekran kartını rahatlatmak istiyorum. Bu mümkün müdür?
Hocam uygulamaların hangi ekran kartını kullanacağını değiştirerek dediğiniz yapılabilir. Ama direk ikisi birlikte çalışsın derseniz olacağını sanmam. Windows 10 veya 11 kullanıyorsanız bu işe yarayabilir [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak şekilde ayarlama | Resmi Desteği | ASUS Türkiye

Son düzenleme:
MX110 kartını kullanmak istediğiniz programları grafik ayarlarından yüksek performans yaparsanız normal bilgisayarda UHD'yi seçtiğiniz Program'da da MX110'u kullanacaktır.

Mantıklı. Yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı