Grafik Programları için sistem önerisi

Kardeşim senin sisteminin aynısından toplamak istiyorum da kafamda bir kaç soru var. bana herhangi bir yerden ulaşman mümkün mü ?
ismimi ve soyadımı istediğin yerde aratıp bana ulaşabilirsin.

4D, Maya, Adobe serileri programlar için en az 3500 TL gözden çıkarmanız şart benim imzamda ki sistemi toplayabilirsin ama ram 16 gb olması şart çünkü 10 saniyelik çizimler bile uzun süre alabiliyor...
Aslan Akbey diye bir hesaptan ekledim. Ordan konuşalım. 3500-4000 TL. yi bulmam biraz zaman alır. En kısa zamanda toplayıp bu konuya tekrar dönecem.

Arkadaşlar konuyu güncelliyorum. Babamdan 5000 TL. Borç aldım. Seneye ödemeye başlıyacam. Projemi anlatınca ve geri ödeyecegimi söyleyince ikna ettim. :) İlk bilgisayarımı 2009'da almıştım. Ciddi ciddi 2. Bilgisayarımı alcam. O yüzden gerçekten saglam bir sistem önerin. Bunun da en az 6-7 yıl gitmesi lazım. Siz 4800 TL'lik bir sistem yazın. İçinde monitör, klavye, mouse ve SSD dahil olsun. 200 TL'sine masa ve kitaplık alcam. Teşekkürler şimdiden.

@Yararsız Üye Kardeşim senin sistemin fiyatı nedir? Konuyu güncellemiştim. 4800 TL bütçem var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı