runo19
Hectopat
Daha fazla
Nvidia sürücümde güncelleştirmeleri açtığımda GeForce ekranı açılıyor çubuk dönüyor dönüyor ama açılmıyordu. Aynı şekilde GeForce ekranı da açılmıyordu. 1 ay böyle devam etti daha sonra fm 2015 açılırken mavi ekran verdi ve bilgisayar yeniden başladı. Ben güncelleştirmeden olabileceğini düşündüm. Güncelleştirmek için program dosyaları içinden girdim, GeForce simgesine tıkladım sonra güncelleştiriliyor yazısı çıktı, biraz dolduktan sonra bilgisayar dondu, düğmeden kapattım. Oyuna her girişimde mavi ekran alıp kapanıyordu. Sonralardan bu hata çıkmaya başladı. Grafik sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu. Sonra Windows 10'a geçtim eski dosyalardan kurtulup sıfır bir kurulum yapacaktım ama Windows old dosyası altında kalmış bütün dosyalar. Bilgisayarı normal kullanırken sorun yok ama Nvidia devreye girince hata vermeye başlıyor. Nvidia denetim masasına girince falan. Aynı zamanda yeni bir hata çıktı uygulamanın grafik dosyasına erişimi engellendi diyor. (bir şey.exe idi ama unuttum kusura bakmayın). Bu sorun neden olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: