VDSL 35 Mbps internet için modem önerisi

mami.45

Hectopat
Daha fazla  
Taahhüdüm bittiği için Türk Telekom internet sağlayıcısından TurkNet'e geçmeye karar verdim. Ama TurkNet modem vermiyormuş, müşteri temsilcisiyle konuşurken onu öğrendim. VDSL altyapı 35 Mbps vereceklerini, altyapınız daha yüksek Mbps destekliyorsa 35'ten de fazla alabiliyorsunuz falan dediler. Önceki internetimde 50 Mbps paketini kullanıyordum. Ona göre bir modem önerebilir misin?
(Bütçe : 1k civarı olsa güzel olur ama 1k yeterli mi bilmiyorum ,modemlerden hiç anlamıyorum :D)

Son düzenleme:
Keneetic (KN-2112) öneririm. 3 ayda bir güncellenir, mobil uygulaması mevcut. İnternete kim bağlanmış, kim çıkmış, kaç kişi var, misafir ağı, hız ayarı yapmak, arayüzün güzelliği, bir sürü gelişmiş ayar, DNS, VPN, SNR margin ayarı, QoS ayarı vs. şu an alınabilecek en iyi marka kesinlikle Keneetic. Asla pişman olmazsınız.

Keneetic (KN-2112) öneririm. 3 ayda bir güncellenir, mobil uygulaması mevcut. İnternete kim bağlanmış, kim çıkmış, kaç kişi var, misafir ağı, hız ayarı yapmak, arayüzün güzelliği, bir sürü gelişmiş ayar, DNS, VPN, SNR margin ayarı, QoS ayarı vs. şu an alınabilecek en iyi marka kesinlikle Keneetic. Asla pişman olmazsınız.
Önerin için sağol daha ucuz bi modem bakıyorum , bütçeyi arttırırsam attığın modeme bakıcam.

2.el pek tercih etmiyorum ama bir sorum olacaktı. Fiber modem alsam VDSL altyapıda kullanabilir miyim? Hem geleceğe dönük olmuş olur.

Fiber modem yok hocam onlar router maalesef kullanamazsınız. Ancak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Keenetic DSL cihazları hem DSL hem fiber desteklidir.

Fiber modem yok hocam onlar router maalesef kullanamazsınız. Ancak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Keenetic DSL cihazları hem DSL hem fiber desteklidir.
Öneriniz için sağolun. Almaya karar verdim, tekrardan teşekkürler

Öneriniz için sağ olun. Almaya karar verdim, tekrardan teşekkürler.

Keenetic'in yeni nesil cihazlarına bakın derim.

İleride fiber gelirse hem işlemcisi güncel hem de AX3000 standardı ile üzmez.

Keenetic'in yeni nesil cihazlarına bakın derim.

İleride fiber gelirse hem işlemcisi güncel hem de AX3000 standardı ile üzmez.

Rica ederim. İyi kullanımlar dilerim. Hıza göre öneri yaptım. Geleceğe yönelik, Mertcan Bey'in önermiş olduğu cihazı alırsanız daha iyi olur.
Bu linkte ki ürünü alsam olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı