Grafik Tablet ile ders çalışırken işimi görür mü?

Fonksiyonlar

Hectopat
Makaleler
1
Test çözmek için vs. grafik tablet bakıyorum muhtemelen ikinci el alacağım 300-400 liralık grafik tabletlerle rahat test çözebilir miyim yoksa sürekli eksikliğini hisseder miyim? Wacom veya XP pen marka almayı düşünüyorum Wacom için sınırı 500TL'ye çıkartabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara Huion 420 grafik tabletiyle denedim. Boyutu küçüktü, hassasiyeti kötü sayılırdı. Düzgün yazı yazmak için mutlaka sürekli zoom yapıp yazıp sonra küçültmem gerekiyordu. Kısacası tabletin kalitesine, hassasiyetine ve boyutuna göre çalışılabilir.

Tabi ben üniversite ödevleri hazırlamak için kullandım, düzenine dikkat etmem gerekiyordu, sadece test çözmek için o kadar yorulmayabilirsin.

Bir ara Huion 420 grafik tabletiyle denedim. Boyutu küçüktü, hassasiyeti kötü sayılırdı. Düzgün yazı yazmak için mutlaka sürekli zoom yapıp yazıp sonra küçültmem gerekiyordu. Kısacası tabletin kalitesine, hassasiyetine ve boyutuna göre çalışılabilir.

Tabi ben üniversite ödevleri hazırlamak için kullandım, düzenine dikkat etmem gerekiyordu, sadece test çözmek için o kadar yorulmayabilirsin.
Kalemi pilli ve pilsiz olan modeller varmış. Kalemi pilsiz olanlar yazıyı nasıl algılıyor? Aslında ekran dokunmatik mi, dokunmatikse el bileğini algılamıyor mu? Hiçbir yerde bunlarla ilgili bilgi bulamadım.

İkinci el almayı düşünüyorum hocam alınır mı? Alınırsa ikinci elde hangi marka alınır? Alırken nelere dikkat edilmeli, neresine bakılmalı?

Kalemli veya kalemsiz nasıl çalıştığına dair fikrim yok, belki bu sadece not alınıp silinebilen Xiaomi LCD tabletler gibidir. Yanlış bilgi vermeyeyim.

Temiz ürün bulursanız alabilirsiniz. Çünkü bu çoğu kişi için heves mevzusu. Özellikle çizim için alanlar çizimi beceremiyor veya alışamıyor, mesela ben de dönem bittikten sonra sattım. Haliyle ürün az kullanıldığı için genelde temiz oluyor.

Bu arada ben kupon düşürüp Aliexpress'ten satın almıştım. Şu an yine kupon fırsatı var mı bakılabilir.

Kalemli veya kalemsiz nasıl çalıştığına dair fikrim yok, belki bu sadece not alınıp silinebilen Xiaomi LCD tabletler gibidir. Yanlış bilgi vermeyeyim.

Temiz ürün bulursanız alabilirsiniz. Çünkü bu çoğu kişi için heves mevzusu. Özellikle çizim için alanlar çizimi beceremiyor veya alışamıyor, mesela ben de dönem bittikten sonra sattım. Haliyle ürün az kullanıldığı için genelde temiz oluyor.

Bu arada ben kupon düşürüp Aliexpress'ten satın almıştım. Şu an yine kupon fırsatı var mı bakılabilir.

https://www.epey.com/grafik-tablet/artisul-m0610.html

Bu model alınır mı peki? İlk defa deneyeceğim. Kullanamazsam 14 günde iade süreci nasıl olur site güvenilir midir ki?

https://www.epey.com/grafik-tablet/artisul-m0610.html

Bu model alınır mı peki? İlk defa deneyeceğim. Kullanamazsam 14 günde iade süreci nasıl olur site güvenilir midir ki?
Maalesef modeller, markalar ve bu alışveriş sitesi hakkında hiçbir fikrim yok. Youtube'dan incelemesini izlemen tabletin boyutunu ve rahatlığını anlamana yardımcı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı