4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 29 Nisan 2021 #11 cengover_ekin dedi: Çok verimsiz olduğunu okumuştum Genişletmek için tıkla... Değişir. Bazen sorun olabiliyordu, fakat fena çalışmıyor. Yine de GIMP gibi bir nimet varken Photoshop'un gözüne bakmam.
cengover_ekin dedi: Çok verimsiz olduğunu okumuştum Genişletmek için tıkla... Değişir. Bazen sorun olabiliyordu, fakat fena çalışmıyor. Yine de GIMP gibi bir nimet varken Photoshop'un gözüne bakmam.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 29 Nisan 2021 #12 433815 dedi: Değişir. Bazen sorun olabiliyordu, fakat fena çalışmıyor. Yine de GIMP gibi bir nimet varken Photoshop'un gözüne bakmam. Genişletmek için tıkla... Krita'nın duruşu, tablet ile çizime daha uygun gibi. Krita ile yapılmış tasarımlar da öyle.
433815 dedi: Değişir. Bazen sorun olabiliyordu, fakat fena çalışmıyor. Yine de GIMP gibi bir nimet varken Photoshop'un gözüne bakmam. Genişletmek için tıkla... Krita'nın duruşu, tablet ile çizime daha uygun gibi. Krita ile yapılmış tasarımlar da öyle.
Hyosuke Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #13 cengover_ekin dedi: Krita'nın duruşu, tablet ile çizime daha uygun gibi. Krita ile yapılmış tasarımlar da öyle. Genişletmek için tıkla... Bir wine ile deneme sürüşüne çıktıktan sonra yazacağım geri bildirimlerimi. Kirita direkt çizim için ama ben kullanmaya alışamıyorum bir türlü, ClipStudio ve PS denemesi yapacağım ilk.
cengover_ekin dedi: Krita'nın duruşu, tablet ile çizime daha uygun gibi. Krita ile yapılmış tasarımlar da öyle. Genişletmek için tıkla... Bir wine ile deneme sürüşüne çıktıktan sonra yazacağım geri bildirimlerimi. Kirita direkt çizim için ama ben kullanmaya alışamıyorum bir türlü, ClipStudio ve PS denemesi yapacağım ilk.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 29 Nisan 2021 #14 Inkscape denediniz mi?
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 20 Ekim 2024 #15 Hocam Linux'a geçmeyi düşünüyorum basınç ayarını halledebildiniz mi? Ve nasıl çalıştıracağım tek mesaj altında toplarsanız sevinirim @Hyosuke
Hocam Linux'a geçmeyi düşünüyorum basınç ayarını halledebildiniz mi? Ve nasıl çalıştıracağım tek mesaj altında toplarsanız sevinirim @Hyosuke