Grafik tablet önerisi

BenMert

Decapat
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an bu tablet çok dikkatimi çekti. Almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Alternatif öneriniz varsa neler? O kadar aktif bir kullanımım olmayacak, PDF üzerinden soru çözümü vb. şeyler için kullanacağım.

Veikk Vk640 6 X 4

Ek soru: Grafik tabletler fare gibi kullanılabiliyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fare olarak kullanılır ama önermem, grafik tabletler ile çizim vs yapmayacaksanız osu falan oynamayacaksanız 2. el ucuz çizim tabletlerinden almanızı öneririm.
 
Bu attığınız işinizi görür ama daha uygun fiyata bir şeyler bulunabilir. Ek soru için de: Sol tık işlevi görür.
 

Bu modeli veya herhangi bir marka grafik tablet aldınız mı? Ben de aynı amaçla 1 yıl kullanmak için grafik tablet arıyorum.
 
Bu modeli aldım, hiç sorun yaşamadım memnunum. Almaktan çekinmeyin.

Sizin aldığınız zamanda fiyatı kaçtı bilemiyorum ama 1 yıl kullanmak için bana bu biraz pahalı geldi eğer diğerlerini de araştırdıysanız bunun dışında hangisini tavsiye edersiniz?
 
Sizin aldığınız zamanda fiyatı kaçtı bilemiyorum ama 1 yıl kullanmak için bana bu biraz pahalı geldi eğer diğerlerini de araştırdıysanız bunun dışında hangisini tavsiye edersiniz?

450 civarıydı. Daha ucuz tabletlere hiç bakmamıştım üzgünüm.
 
Sınav seneniz için kullanmıştınız sanırım. Artık kullanmayacaksanız ve uyguna bırakırsanız 2.el olarak almaya talibim sıfır alırsam Veikk S640 almayı düşünüyorum. Sizinkinin bir alt modeli sanırım, kısayol tuşları bulunmuyor.
 

(Maalesef) kullanacağım, üzgünüm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…