Grafik tablet önerisi

Bir ara bende araştırmıştım kağıt üstünde diğer markaların özellikleri daha cazip gelse de hemen hemen herkes Wacom'dan başka alternatifin çok olmadığını söylüyorlar. Ben Wacom One by medium kullanıyorum Almanya'dan 40 euro ya almıştım gayet memmunum.

Bir ara bende araştırmıştım kağıt üstünde diğer markaların özellikleri daha cazip gelse de hemen hemen herkes Wacom'dan başka alternatifin çok olmadığını söylüyorlar. Ben Wacom One by medium kullanıyorum Almanya'dan 40 euro ya almıştım gayet memmunum.
Wacom One by medium modelinde basınç hassasiyeti 2048, bulduğum modellerde ise 8192. Bu çok fark yaratır mı, yeni başlayan birisi için fark eder mi? Çok uzun ömürlü bir şey aramıyorum. Hani tuşları görünümü falan da güzel olursa daha motive olurum diye düşündüm. Çok çabuk vazgeçebiliyorum.

Wacom özellik bakımından aynı fiyat bandında düşük kalıyor dediğin gibi ama malzeme daha kaliteli.
Buna da bakabilirsin ben Wacom small alıp daha sonra buna geçmiştim.

Wacom özellik bakımından aynı fiyat bandında düşük kalıyor dediğin gibi ama malzeme daha kaliteli.
Buna da bakabilirsin ben Wacom small alıp daha sonra buna geçmiştim.
Şunu al pişman olmazsın diyeceğiniz bir model var mıdır? Malzeme kalitesi çok da önemli değil. Zaten büyük ihtimalle beceremeyip bir kenara atarım, işten de çok vaktim olmayacak.

Şunu al pişman olmazsın diyeceğiniz bir model var mıdır? Malzeme kalitesi çok da önemli değil. Zaten büyük ihtimalle beceremeyip bir kenara atarım, işten de çok vaktim olmayacak.

Deco 01 alırken çok araştırıp almıştım başlangıç için basınç hassasiyeti Wacom'da yeterli gelir ama ekstradan hem boyut hem tuşu olması açısından deco daha iyi olur. Diğer markaları bilmiyorum açıkçası.

Büyük ihtimalle beceremeyip bir kenara atarım, işten de çok vaktim olmayacak.

Aynı durumu yaşadım toz tuttu kendisi😂 sizin durumunuz farklı olur inşallah.

Deco 01 alırken çok araştırıp almıştım başlangıç için basınç hassasiyeti Wacom'da yeterli gelir ama ekstradan hem boyut hem tuşu olması açısından deco daha iyi olur. Diğer markaları bilmiyorum açıkçası.

Deco'yu beğendim aslında ama şimdi de iPad mi alsam diye düşünüyorum. İnanılmaz karasız bir insanım . Hepsiburada limitimi kullanıp taksitle alacaktım. Deco'da limitimi kullanamıyormuşum ama iPad'de hem kullanabiliyorum hem de limitim yetiyormuş. Kararsızlık o kadar zor ki. Şimdilik hiçbirini almayayım en iyisi.

iPad Pro M2 4.nesil siparişi verdim 😂. Kaleme bütçem yetmedi, gelecek aya alırım artık. 2 bin TL'lik grafik tabletten nereye geldik.

Son düzenleme:
Deco'yu beğendim aslında ama şimdi de iPad mi alsam diye düşünüyorum. İnanılmaz karasız bir insanım. Hepsiburada limitimi kullanıp taksitle alacaktım. Deco'da limitimi kullanamıyormuşum ama IPad'de hem kullanabiliyorum hem de limitim yetiyormuş. Kararsızlık o kadar zor ki. Şimdilik hiçbirini almayayım en iyisi.

iPad Pro M.2 4.nesil siparişi verdim 😂. Kaleme bütçem yetmedi, gelecek aya alırım artık. 2 bin TL'lik grafik tabletten nereye geldik.

Bir kenara atıp bırakma isteği geldiği zaman verdiğin para aklına gelip bırakmazsın işte ne güzel😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı