Grafik tasarım alanında müşteri bulmak zor mu?

Meraklı.e

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, hayırlı akşamlar. Şu anda bir ofiste grafik tasarım alanında sosyal medya hesaplarına tasarımlar yapıyorum. Bu işi freelance yapmak istiyorum. Müşteri bulmakta zorluk çeker miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, hayırlı akşamlar. Şu anda bir ofiste grafik tasarım alanında sosyal medya hesaplarına tasarımlar yapıyorum. Bu işi freelance yapmak istiyorum. Müşteri bulmakta zorluk çeker miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Sağlam güzel bir reklamla olur.

Denemek bedava. Aç hesaplarını, profilini süsle, çıtırından Meta/Google reklamı pompala ve neler olacağını gör. Baktın müşteriler akıyor, ofisle aynı anda gitmiyor, bas istifanı çık. Risksiz bir yöntem, reklama biraz paran gider o kadar. Kaz gelecek yerden civcivi esirgemeyeceksin artık.

Denemek bedava. Aç hesaplarını, profilini süsle, çıtırından Meta/Google reklamı pompala ve neler olacağını gör. Baktın müşteriler akıyor, ofisle aynı anda gitmiyor, bas istifanı çık. Risksiz bir yöntem, reklama biraz paran gider o kadar. Kaz gelecek yerden civcivi esirgemeyeceksin artık.
Ne kadarlık bir reklam yapsam yeterli olur sizce? En az şu kadar tl olmalı demeniz yeterli. 🙏

Ne kadarlık bir reklam yapsam yeterli olur sizce? En az şu kadar TL olmalı demeniz yeterli 🙏
O iş yaş, hiçbir fikrim yok sektörle alakalı. Kendin araştırıp çözeceksin. Reklam verme işlerini öğrenirken onları da öğrenirsin. İstatistiklere vs. bakarak optimize edersin. Freelancer olacaksan bilmen lazım bunları, armut piş ağzıma düş yok. Tabi sermayen varsa iş değişir. Freelancer reklamcılarla da görüşebilirsin.

Bionluk aslında can çekişiyor ama zamanında bionluk'un güzel kaymağını yedim. 2020 de üye olmuştum ilk. İlk işim de kitap kapak tasarımı ve bıçak payları mizanpaj işiydi.

koskoca sitede bir kız kimse kitabımı baskıya hazır hale getiremiyor kdy onaylamıyor diye ağlıyordu. ulan ben de hiç bilmiyorum bıçak payı nedir o şu bu. temelim var tabi de tecrübe yok uğraştım ettim kdy'ye onaylattk güç zor bela kıza üzüldüğümden para da almadıydım.

o günle başladım şu an 100 ü geçik feedback ve müşteri portfoyü var. kız da bir de instagram da fenomenmiş her yerde beni övdü etti sağ olsun çok müşteri yolladı kdy'ye onlarca tasarım yaptım.

ve bir o kadar başka tasarımlar. bu iş biraz zaman ve emek işi. şu an yine var müşteri hatta yapasım da yok .

neyse başarılar bionluk fiver upwork kovalarsan emek verirsen çıkar işler. bionluk ama çok bir şey bekleme senin seviyene bağlı iyi işler çıkarırsan güzel ekmek yersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı