PS5 vs Xbox Series S

Emre Hakan

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel i7-1065G7

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Mobile Max-Q

RAM: 16 GB

Depolama: 512 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Elimde GTX 1050 Mobile – i7-1065G7 – 16 GB RAM özelliklerine sahip bir laptop var. CS:GO, LoL, Dying Light 1, Forza Horizon 4 gibi oyunları oynatıyor ancak God of War, RDR2, Last of Us, Spider-Man, Forza Horizon 5 gibi daha yeni ve ağır oyunları açamıyor.

Bu yüzden bir konsol alma düşüncem var ancak kararsız kaldım:

• PS5 almak istiyorum, çünkü Sony'nin özel oyunları ilgimi çekiyor.
    Fakat Türkiye'de oyun fiyatları çok yüksek olduğu için bütçe konusunda sıkıntı yaşayabilirim.
  • Xbox Series S daha uygun fiyatlı ve game Pass avantajı büyük.
    Ancak Xbox tarafında özel oyun sayısı az ve Sony'nin tekli oyun deneyimleri burada yok.

Amacım: Daha çeşitli oyunlar oynamak, özel oyun tecrübelerini kaçırmamak ve aynı zamanda bütçeyi zorlamamak.

Bu şartlara göre sizce PS5 mi tercih etmeliyim, yoksa Xbox Series S mi daha mantıklı olur?

Ayrıca Xbox garantili haliyle 12-13 bin civarı iken CD'li PS5'ler 18k 19k bulabiliyor.

PS5 Digital tercih etmelisin bence hem exclusive oyunları da oynamak istiyorsun series s fiyatları da ps5 digital ithalatçı olanların fiyatlarına yaklaştı.

PS5 digital tercih etmelisin bence hem exclusive oyunları da oynamak istiyorsun Series S fiyatları da PS5 digital ithalatçı olanların fiyatlarına yaklaştı.

Oyunların pahalılığı biraz kararımı değiştiriyor Xbox'da çoğu oyun ucuz fiyata giriyor indirimde iken ayrıca Xbox'da arkadaşlarım oyun hediye edebiliyor oyun 2 - 3 adet oynayan arkadaşım var.

Oyunların pahalılığı biraz kararımı değiştiriyor Xbox'da çoğu oyun ucuz fiyata giriyor indirimde iken ayrıca Xbox'da arkadaşlarım oyun hediye edebiliyor oyun 2 - 3 adet oynayan arkadaşım var.
Market fiyatları evet öyle fakat performans olarak da 4-5 bin daha verip daha iyi bir cihaz almak daha mantıklı geliyor bana oynamak istediğin oyunların arasında ps özel oyunlarda var bu da bu öneriyi yapmamda etkili o yüzden PS5 önerdim.

PlayStation Store'da oyunlar indirime giriyor.

Peki güzel indirimler geliyor mu ve PS Plus fiyatına göre güzel kütüphanesi var mı acaba?

Market fiyatları evet öyle fakat performans olarak da 4-5 bin daha verip daha iyi bir cihaz almak daha mantıklı geliyor bana oynamak istediğin oyunların arasında PS özel oyunlarda var bu da bu öneriyi yapmamda etkili o yüzden PS5 önerdim.

Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı