Grafik Tasarım için 3500 - 4000 TL Sistem Toplama

Mustafa Biltekin

Hectopat
Grafik tasarım alanı ile ilgileniyorum ve yeni bir bilgisayar almak istiyorum, daha doğrusu toplamak istiyorum. Bu konu hakkında da açıkçası fazla bir bilgiye sahip değilim, acaba bana grafik tasarım ve videoda iyi olacak bir bilgisayar toplama önerisinde bulunur musunuz? Sistem tavsiyelerine baktım pek bir bilgiye sahip olmadığım için anlamadım da. Varsa oradan da önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

Bütçe kısıtlaması ise maksimum 3500 - 4000 TL civarı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik tasarım alanı ile ilgileniyorum ve yeni bir bilgisayar almak istiyorum, daha doğrusu toplamak istiyorum. Bu konu hakkında da açıkçası fazla bir bilgiye sahip değilim, acaba bana grafik tasarım ve videoda iyi olacak bir bilgisayar toplama önerisinde bulunur musunuz? Sistem tavsiyelerine baktım pek bir bilgiye sahip olmadığım için anlamadım da. Varsa oradan da önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

Bütçe kısıtlaması ise maksimum 3500 - 4000 TL civarı olabilir.
Bu paraya herhangi bir oyun bilgisayarı topluyor gibi toplarsanız grafik işinizi görecektir. Şimdi Quadro kart koy desek bütçeniz yetmez.

SM-G610Y cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Eğer render gibi işlemler yapacaksanız yani işlemci odaklı olacaksa öncelik, AMD ryzen işlemci tavsiye ederim. Şahsen ben ryzen 1600 kullanıyorum ve bence gayet yeterki ve uygun bir fiyatta. İntelin karşılık gelen işlemcileri ne fiyattadır bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı