Grafik tasarım için laptop önerisi

• Konuyu başlatan Yulaf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.237
Dostlar konu belli şu anda aktif olarak masaüstü sağlam bir bilgisayarım var fakat okulum içinde gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam, MacBook Pro al, yıllar öncesinde üretilmiş modellerin bile ekran kalitesi inanılmaz; renk doğruluğu ve parlaklık gerçekten harika. sRGB ve P3 Wide Color gibi renk uzaylarında fabrika çıkışında kalibre edilmiş olarak geliyor. Dijital tasarım için optimize edilmiş P3 desteği, baskı işlerinde tutarlı renkler veya genel kullanım için sRGB doğruluğu direkt kullanıma hazır sunuluyor. Normalde bazı cihazlarda ekranı bu seviyelere getirmek için kalibrasyon gerekirken, MacBook Pro’larda böyle bir uğraşa gerek kalmıyor. Bu özellik bile, özellikle görsel içerik üretenler için MacBook’u tercih etmek için yeterince güçlü bir sebep bence.

Dostlar biraz daha öneriler yapabilir misiniz bu civara gene. İhtiyacım var önerilere.

Dostlar para olmadığından hemen alamadım fiyatı da arşa çıkmış 30k olmuş. Rica etsem 20k civarına bir kere daha önerebilir misiniz grafik tasarım için kullanacağım sadece.

Bunu ve Bunu düşünüyorum dostlar.

Dostlar son bir yardımınız dokunsun ne olur?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı