Grafik Tasarım İçin MSI PE70 6QE Nasıldır?

700 lira SSD ve hazır işletim sisteminin olmasından geliyor büyük ihtimal. Diz üstünün tasarımıyla çok fazla ilgilenmiyorum ister oyuncu kasası olsun ister iş olsun önemli olan işlevi ama tabi ki ürünün kasa kalitesi klavyenin kalitesi gibi özellikler dikkat etmek gerekir orası ayrıdır.

Benim düşüncem bu modelden yana eğer başka bir öneriniz varsa dikkate alırım kesinlikle.

Msi markasında alacağım tek seridir prestige serisi onun dışındaki serilerin kasaları hoşuma gitmiyor.O yüzden msi markasında bu cihazı almanız size fazlasıyla yetecektir.Bugün vatanda hatta şuan sabaha kadar %20 indirim var bu arada haberiniz olsun.

Msi markasında alacağım tek seridir prestige serisi onun dışındaki serilerin kasaları hoşuma gitmiyor.O yüzden msi markasında bu cihazı almanız size fazlasıyla yetecektir.Bugün vatanda hatta şuan sabaha kadar %20 indirim var bu arada haberiniz olsun.
Be seriden bir dizüstü alacağım fakat gtx 1050ti olan versiyonunu bulamadım. gtx 1050 olan modeli var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı