4 yıllığı da var, daha iyi olmaz mı?Merhaba @Dvm95. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Grafik Tasarımı bölümü devlet üniversiteleri arasındaki en yüksek taban sıralamalı 2 yıllık Grafik Tasarımı bölümüdür.
Birçok üniversitede 4 yıllık Grafik Tasarımı var ama çoğu Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alıyor. Ben konuyu 2 yıllık Grafik Tasarımı bölümü bazında yorumladım.4 yıllığı da var, daha iyi olmaz mı?
Birçok üniversitede 4 yıllık Grafik Tasarımı var ama çoğu Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alıyor. Ben konuyu 2 yıllık Grafik Tasarımı bölümü bazında yorumladım.
Genelde bu alanda ilgili bölümlerde diploması olanlar 1-0 önde diye biliyorum, ve 2 yıllık Grafik Tasarımı okurken de bahsettiğiniz şeyler yapılabilir diye düşünüyorum ama konu hakkındaki görüşleriniz için teşekkürler.Bana göre 4 yıllık veya 2 yıllık Grafik Tasarımı bölümü okumak bana saçma geliyor, günün sonunda Grafik Tasarımında, Logo Tasarımında, düzenlemede bakılan şey; senin diploman değil, portföyündür. 2 yıllık olan bence gram faydası olmayan sadece PS temelleri öğretilen bir yerdir. O süre boyunca kurs ve sertifikalı dersler almak bence arkadaşı daha iyi geliştirir, ve kendisinin eğer yaratıcı yeteneği yoksa pek bulaşmasını önermem @Dvm95.
Genelde bu alanda ilgili bölümlerde diploması olanlar 1-0 önde diye biliyorum, ve 2 yıllık grafik tasarımı okurken de bahsettiğiniz şeyler yapılabilir diye düşünüyorum ama konu hakkındaki görüşleriniz için teşekkürler.
Bu arada tam detaylar olmadan konuyu 2 yıllık grafik tasarımı bölümü bazında yorumlamışım @Dvm95. Siz bu konuyu 2 yıllık grafik tasarımı bölümü bazında açmıştınız değil mi?
Üstte yazdığım 3 yerin TYT 760.000 sıralamaya gelme ihtimali düşük görünüyor ama üstte yazdığım 3 yeri tercihlere yazabilirsiniz. Sizin sıralamanıza gelme ihtimali daha yüksek olan yerlere gelirsek Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Grafik Tasarımı, ve Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Grafik Tasarımı olabilir.Evet, TYT sıralamam 760.000.
Üstte yazdığım 3 yerin TYT 760.000 sıralamaya gelme ihtimali düşük görünüyor ama üstte yazdığım 3 yeri tercihlere yazabilirsiniz. Sizin sıralamanıza gelme ihtimali daha yüksek olan yerlere gelirsek Balıkesir Üniversitesi Balıkesir meslek yüksekokulu 2 yıllık grafik tasarımı, ve Trakya Üniversitesi şehit ressam Hasan rıza güzel sanatlar meslek yüksekokulu 2 yıllık grafik tasarımı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.