Herkese merhaba. Grafik tasarım yapıyorum kendi çapımda ama freelance çalışmak yerine kendi web sitemi kurup tasarımlarımı yükleyip ufak da olsa bir marka değeri katmak istiyorum. Sizce bunlar bir başlangıç için mantıklı olur mu? Sizin bir öneriniz var mı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Anladığım kadarıyla Grafik tasarımı yapıyorsunuz, WebSite kurmak istiyorsunuz. Eğer yeterli kod bilgisine sahipsen PHP, HTML ile Website kurabilirsin. Udemy sitesinde hem ücretli hem de ücretsiz bir şekilde eğitim görebilirsiniz.
Herkese merhaba. Grafik tasarım yapıyorum kendi çapımda ama freelance çalışmak yerine kendi web sitemi kurup tasarımlarımı yükleyip ufak da olsa bir marka değeri katmak istiyorum. Sizce bunlar bir başlangıç için mantıklı olur mu? Sizin bir öneriniz var mı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Anladığım kadarıyla grafik tasarımı yapıyorsunuz, website kurmak istiyorsunuz. Eğer yeterli kod bilgisine sahipsen PHP, HTML ile website kurabilirsin. Udemy sitesinde hem ücretli hem de ücretsiz bir şekilde eğitim görebilirsiniz.