- Makaleler
- 1
Aynen öyle.Yani kısaca sitemin tasarımı, içeriği, linkleri falan hosting içerisine yükleyeceğim.
Aynen öyle.Yani kısaca sitemin tasarımı, içeriği, linkleri falan hosting içerisine yükleyeceğim.
WordPress öneririm.
Aynen öyle.
WordPress sadece içerik yönetim sistemi değil.Arkadaş blog sitesi kurmayacak sanırım.
WordPress sadece içerik yönetim sistemi değil.
Örneğin: Kata theme – Portfolio2
WordPress ile oluşturulmuş bir Portföy sitesi.
@Boph Yukarıya örnek için attığım tema bu ay ThemeForest'ta ücretsiz. Alt kısımdan inceleyebilirsin. WordPress + ücretsiz Tema ile siteni kolayca oluşturabilirsin, senin için en rahatı böyle olur.
->Kata - Elementor WordPress Theme![]()
Download Free WordPress Themes on ThemeForest
Free WordPress themes are here! Download new free WP themes every month. All of our free WordPress themes and templates are tested by our team of reviewers.themeforest.net
İçerik sana kalmış, biraz kurcalayarak istediğin gibi yapabilirsin.Yapmak istediğim tam olarak böyle bir şey ama daha özelleştirilmişi içerisinde olmasını istediğim çok şey var
WordPress sadece içerik yönetim sistemi değil.
Örneğin: Kata theme – Portfolio2
WordPress ile oluşturulmuş bir portföy sitesi.
Ek:
@Boph yukarıya örnek için attığım tema bu ay themeforest'ta ücretsiz. Alt kısımdan inceleyebilirsin. WordPress + ücretsiz tema ile siteni kolayca oluşturabilirsin, senin için en rahatı böyle olur.
->Kata - Elementor WordPress Theme![]()
Download Free WordPress Themes on ThemeForest
Free WordPress themes are here! Download new free WP themes every month. All of our free WordPress themes and templates are tested by our team of reviewers.themeforest.net
Temayı kendim yapmak istiyorum hazır kullanmak yerine.
Temayı kendin yapman zor. Birçok şirket kod yazmadan tema düzenlemesi sağlıyor ancak birçok şirket tema oluşturma sistemini sağlamıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.