Grafik tasarım ilanı açmak için ücret vermeli miyim?

Edmond dantes

Megapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Dijital Tasarımcı
Merhabalar arkadaşlar forumda uygun fiyata kaliteli grafik işleri yaptığımı anlatan çalışmalarımı gösteren detaylı bir konu açmak istiyorum. Bir yere bir ödeme yapmam mı gerekli yoksa sadece konu olarak açabiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alım-satım yapmak için en az 100 mesajınız olması ve 1 aylık üye olmanız gerek. Bu şartlardan sadece birini karşılıyorsunuz.

Bir ücret ödemenize gerek yok, konu açabilirsiniz ama burada Technopat hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Harika yani şu anda konu açabiliyorum teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar forumda uygun fiyata kaliteli grafik işleri yaptığımı anlatan çalışmalarımı gösteren detaylı bir konu açmak istiyorum. Bir yere bir ödeme yapmam mı gerekli yoksa sadece konu olarak açabiliyor muyum?
Bionlukta ilan açtınız mı? Orada portfolyo bölümü var oraya koyabilirsiniz.

Bionlukta ilan açtınız mı? Orada portfolyo bölümü var oraya koyabilirsiniz.
Her platforma hizmet vermeye çalışıyorum 😉
Hayır, konu açamazsınız. 100 mesaja ulaşmanız gerekiyor.
Anladım pek de kalmamış aslında şöyle bir uyanıklık yapabilir miyim peki? Açılabilecek konu kategorilerine baktım ama göremedim. Türkiye gündemi ile ilgili konu açıp çekeceğim ilgi ile mesajlarımı arttırabilir miyim? Mesela her dönem meydana gelen Ayasofya'nın cami çevrilmez mevzusu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı