Grafik tasarım ve 3D modelleme (Blender) için laptop önerisi

Bütçe
8500-9250

Mehmet Tunahan

Yoctopat
Daha fazla  
Grafik tasarım bölümü öğrencisiyim. Bu sene laptop almam gerekiyor fakat kafamda inanılmaz fazla karışıklıklar var fikrinizi almak istiyorum.

Grafik tasarım'da beni gerek ekranıyla gerek performansıyla mutlu edebilecek ve basit 3D modellemeleri de (nft'ler gibi) yapabileceğim bir bilgisayar istiyorum.

-İlk seçtiğim model ve en çok hoşuma giden model Huawei D16 R5 4600H 16 GB, grafik tasarım konusunda yeterli performansı verecektir fakat 3D çizim modelleme konusunda dahili ekran kartı işimi görür mü bilmiyorum tecrübenizi veya fikrinizi merak ediyorum.
- Diğer aklıma takılan cihaz ise HP victus 16 16 GB R5 5600h RTX3050. kasası plastik, genel olarak kaliteli bir laptop mu, beni mutlu eder mi bilemiyorum yakından inceleme şansım da yok.

Tasarımı, sağlamlığı ve şık duruşu benim için önemli bir tercih o yüzden klasik yanarlı dönerli Gaming laptoplarına bakmıyorum. Fikirlerinizi çok merak ediyorum teşekkürler.

ÖNERİLERE AÇIĞIM.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı