Grafik tasarımcı olmayı düşünüyorum

Grafik tasarımcıdan ziyade 3D tasarımcı olmanı öneririm, grafik tasarım alanında çok fazla insan var bu sebeple öne çıkmak daha zor oluyor, eğer grafik tasarım okuyacağım diyorsanız da okuyabilirseniz 4 yıllık okumanızı öneririm, 2 yıllıkta sadece ön eğitim veriliyor ve genelde ezbere dayalı oluyor pek uygulama yapmıyorsunuz.

Bende grafik tasarımcılığına hazırlanıyorum After Effects'de kendimi çok geliştirdim bir sürü edit sayfam var iyi gelir kazandırıyor.

Hocam göz atbilir miyim senin işlere malum merakım var biraz incelemek tatlı olur benim için

3D tasarımcılık birazda donanım istiyor bence. Hem kendinde hemde pcde.

Yani merak edip "abi sana kalırsa nasıl olmalı peki" diye bir soru sorma bu hafta diyorum araştırmana devam et ama bak orada pasaport'tan sonrası sende net.

Okul ve kurslar bir yere kadar. Gerekirse al cep telefonunu ürün tanitimi çek. Ya da senaryo kur kafanda misal bir kafe reklami yapacaksin onu kurgula onu cek onu editle. Yapmadan ogrenemezsin. Mutlaka kendini test et ve dene farkı göreceksin. Ben bu ise ilk başladığımda 13 yaşımda Camtasia ile oyun editlerken başladım. Sonra baktim bu bana yetmiyor Premiere ogrendim Photoshop After Effects ogrendim. Dedigim gibi yapmadan ogrenilmiyor.

e zaten donanımlanmaya çalışıyorum şuan çok mu sıkıntılı ki
Ben çocukken template yüklerdim malum introlar vardı 3D adamlar bir özenmiş tek tek dosyaları incelerdim render o kadar yoruyodu ki pcyi başkasına yaptırıyordum. O dönemin canavar pcleri yapabiliyordu adam akıllı renderı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…