Grafik tasarımcı olmayı düşünüyorum

Hesablarımın linkini atmak pek doğru olmaz o yüzden böyle bırakıyorum.

Basit işler bunlar daha iyileri varda şimdi üşendim tekrar indirip yüklemeye.
Bak böyle editlerin böyle tam zıpladığı zamanlar ve talep olan karakterleri yapınca izlenme çok rahat kasılıyor shortslarda falan.

Bu yüzden bile AE öğrenesim geldi benim bir ara lakin AE bile iyi ram yiyor.

Konuyu açan kişi zaten Blender kullanıyor, donanımı başlangıç için yeterince var diye düşünüyorum.
Şimdi bir proje dosyası var bir de proje dosyası var bunu blender kullanıyor diye tahmin etmek zor zira 16 gb ramin ve 8 gb vram ekran kartlı sistemlerin azımsandığı dönemlerden geçiyoruz bir de yani sistem önemli bence.

Bak böyle editlerin böyle tam zıpladığı zamanlar ve talep olan karakterleri yapınca izlenme çok rahat kasılıyor shortslarda falan.

Bu yüzden bile AE öğrenesim geldi benim bir ara lakin AE bile iyi ram yiyor.
Ben altaki sistem bile zar zor AE2021'de yapabiliyorum 1080P daha iyi kalite için sağlam PC şart.

Ben altaki sistem bile zar zor AE2021'de yapabiliyorum 1080P daha iyi kalite için sağlam PC şart.
Teknolojide deli para var ama bir de bu var. Sorsan sokakta dayıya ya yazılımda da gelecek var der kimse GPU fiyatlarından laf etmez. Ne dolaplar dönüyor bu işte.😃

evet 'başlangıç' için yeterli
Söyle bakalım sistemi hazır konusu açılmışken öğrenelim.

Teknolojide deli para var ama bir de bu var. Sorsan sokakta dayıya ya yazılımda da gelecek var der kimse GPU fiyatlarından laf etmez. Ne dolaplar dönüyor bu işte.😃

Söyle bakalım sistemi hazır konusu açılmışken öğrenelim.
gtx 1650 i5 9.nesil falan

Nasıl setup yaparsın bilmem ama cep yakıyor.
bütün yaz tatilimi vericem valla birazda sağdan soldan destek almaya çalışırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı