Grafik tasarımda curved monitör kullanılır mı?

UmutDeniz99

Centipat
Yakın zamanda bir monitör almayı planlıyorum. Oyun ve grafik tasarım için kullanacağım. (Grafik tasarımda sıklıkla Adobe programlarını kullanmaktayım. ) Yabancı sitelerde ultrawide ve normal boyutlarda curved monitörleri grafik tasarımda kullanan insanları gördüm. Sizce grafik tasarımda curved monitör kullanılır mı? Söylediklerine göre bir süre sonra alışıyormuşsunuz. Size de danışmak istedim. (Düşündüğüm boyut 27 ınç veya 24 inç. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum, sorun yok fakat bayadır hiç oyun oynamıyorum ve oynamayacağım gibi. O yüzden LG marka bi ultrawide monitör düşünüyorum elimdekini satıp.

Neden kullanılmasın ki. Gayette güzel kullanılır.
Curved monitörlerin düz çizgileri çarpıttığı söylenmiş. Birde curved monitörler işinizi doğru yapmamanızı sağlar dendiği için sizlere danışma gereği duydum. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Ben kullanıyorum, sorun yok fakat bayadır hiç oyun oynamıyorum ve oynamayacağım gibi. O yüzden LG marka bi ultrawide monitör düşünüyorum elimdekini satıp.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Sizce genel kullanım için düz monitörler mi daha iyi kavisliler mi?

Genel kullanım için ikisi de uygun ama ben düz tavsiye ediyorum o şekilde alışman daha iyi olur.

Bence kesinlikle kullanılmamalı çünkü bende denedim fakat Photoshop'da monitör kavisli olduğu için tasarım yamuk gözüküyor şaşırtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…