birde benim pcmin cd oynatıcısı yok kartı takınca bişey kurmamız falan gerekecek mi ? birde msı ın asusdan ne tür bir farkı var _?Kart yükte 200 watt civarı çekiyor. 600 watt bile fazla gelecektir.
birde benim pcmin cd oynatıcısı yok kartı takınca bişey kurmamız falan gerekecek mi ? birde msı ın asusdan ne tür bir farkı var _?Kart yükte 200 watt civarı çekiyor. 600 watt bile fazla gelecektir.
anladım teşekkürler yazın alacagım peki bu güncel sürücüleri her zaman güncel tutmak lazımmı internetten wb ?@Feenix , MSI daha sağlam ve daha kaliteli bir marka. Onu tercih et. CD oynatıcısı olmaması bir şeyi değiştirmez, NVIDIA'nın sitesinden güncel sürücüleri indirmen gerekecek zaten.
Tabi ki. Sürücü desteği, bileşenlerin performansını ve sistemin uyumluluğunu artırır.anladım teşekkürler yazın alacagım peki bu güncel sürücüleri her zaman güncel tutmak lazımmı internetten wb ?
teşekkürler yardımlarınız içinTabi ki. Sürücü desteği, bileşenlerin performansını ve sistemin uyumluluğunu artırır.
Bir şey değil. Satın aldığında sistemin görüntülerini beklerizteşekkürler yardımlarınız için
tmmBir şey değil. Satın aldığında sistemin görüntülerini bekleriz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.