Grafik ve tasarım için neleri bilmek gerekir?

GökhanÖzev

Hectopat
Bu işi yapmak için hangi programlara hakim olmak lazım, neler kullanılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar öncelikle ben grafik tasarım aynı zamanda Çizgi film animasyon bölümü okuyorum. Aile mesleği zaten bu size kısaca anlatayım. Öncelikle hayal gücünüzün çok yüksek olması gerekir yaratıcı olmanız gerekir el yeteneğiniz olması gerekir kişisel olarak bunlar. Program olarakta illustrator Photoshop İnDesing bilsen yeterli olur.

Adobe programları. Bende bu mesleği seçmek istiyorum ama babam istemiyor.

Çok teşekkür ederim. İş imkanı var mı peki?

Grafik tasarımdan kastınız nedir? 3D işler mi 2D işler mi? Ben 3D üzerine yoğunlaştım. Blender, Substance Painter, Marmoset Toolbag, Unreal Engine, World Creator gibi programlar kullanıyorum.

Grafik tasarımdan kastınız nedir? 3D işler mi 2D işler mi? Ben 3D üzerine yoğunlaştım. Blender, Substance Painter, Marmoset Toolbag, Unreal Engine, World Creator gibi programlar kullanıyorum.
Arkadaş haklı grafik tasarım o kadar kapsamlı ki bunun içinde her şey var

Ne sorsak onun cevabını veriyorsun. Tek tek her şeyi mi soralım? Araba, silah gibi katı cisimler çizmek mi istiyorsun? Ev, apartman gibi bina modelleri yapmak mı istiyorsun? İnsan, hayvan gibi organik modeller yapmak mı istiyorsun? Orman, çöl gibi araziler oluşturmak mı istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…