Grafik ve tasarım için neleri bilmek gerekir?

Merhabalar öncelikle ben grafik tasarım aynı zamanda Çizgi film animasyon bölümü okuyorum. Aile mesleği zaten bu size kısaca anlatayım. Öncelikle hayal gücünüzün çok yüksek olması gerekir yaratıcı olmanız gerekir el yeteneğiniz olması gerekir kişisel olarak bunlar. Program olarakta illustrator Photoshop İnDesing bilsen yeterli olur.

Merhabalar öncelikle ben grafik tasarım aynı zamanda çizgi film animasyon bölümü okuyorum. Aile mesleği zaten bu size kısaca anlatayım. Öncelikle hayal gücünüzün çok yüksek olması gerekir yaratıcı olmanız gerekir el yeteneğiniz olması gerekir kişisel olarak bunlar. Program olarak da Illustrator Photoshop indesing bilsen yeterli olur.

Çok teşekkür ederim. İş imkanı var mı peki?

Grafik tasarımdan kastınız nedir? 3D işler mi 2D işler mi? Ben 3D üzerine yoğunlaştım. Blender, Substance Painter, Marmoset Toolbag, Unreal Engine, World Creator gibi programlar kullanıyorum.

Ne sorsak onun cevabını veriyorsun. Tek tek her şeyi mi soralım? Araba, silah gibi katı cisimler çizmek mi istiyorsun? Ev, apartman gibi bina modelleri yapmak mı istiyorsun? İnsan, hayvan gibi organik modeller yapmak mı istiyorsun? Orman, çöl gibi araziler oluşturmak mı istiyorsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı