Hocam hemen geri gönderin, babam marangoz ve el aletlerimiz çalınınca idareten bir tane sipariş verdim. 58v 5ah dediğiniz ürünün 25Cm'lik Apex vidayı betona sıkarken koparması lazım ki 15-20 bin arası fiyatlarda olan ağır hizmet makita şarjlılar bile bu kadar yüksek değerlere sahip değil, bu alet ile Mdf'ye zor vida sıkıyorsunuz. Zaten fotoğrafta görüldüğünden çok daha küçük, altında kendi boyuna oranla nispeten büyük bir pili var ancak pilin içini de söktük ve bomboş. İsterseniz hafta sonu birkaç video çeker eklerim, dükkanda yatıyor 1 yıldır kullanmıyoruz.
Makita'nın repklikası olan ve piyasada çeşit çeşit çakması bulunan aşağıdaki ürünü tavsiye ederim. Birkaç defa işporta malı aldık ki bir tanesi 4 yıldır sorunsuzdu çalındı ve en son 2 yıl önce de kendim evde kullanmak için jcb Pro Plus aldım, linkte bıraktığım ürün ve türevlerinde içindeki şanzumanı metal dişliye sahip, hem daha güçlü hem de daha sağlam. Markası çok önemli değil bir yerde üretip rastgele marka basıyorlar. Boyutuna ve fiyatına bakmayın Graizer'in zorlandığı vidanın 2 katı çapında vidayı sıkıyor.
ProJCB Plus Jcb Pro Plus 24 V 4 Ah Li-On Akrobat Spiral Ve 5 Parça Uç Hediyeli Professıonel Akülü Matkap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.