Graizer matkap nasıldır?

VarexCivic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar bu şarjlı matkabı sipariş ettim. Kullanan ya da anlayan varsa inceleyebilir mi daha iyi önerileriniz varsa payylaşabilir misiniz?

Hocam hemen geri gönderin, babam marangoz ve el aletlerimiz çalınınca idareten bir tane sipariş verdim. 58v 5ah dediğiniz ürünün 25Cm'lik Apex vidayı betona sıkarken koparması lazım ki 15-20 bin arası fiyatlarda olan ağır hizmet makita şarjlılar bile bu kadar yüksek değerlere sahip değil, bu alet ile Mdf'ye zor vida sıkıyorsunuz. Zaten fotoğrafta görüldüğünden çok daha küçük, altında kendi boyuna oranla nispeten büyük bir pili var ancak pilin içini de söktük ve bomboş. İsterseniz hafta sonu bir kaç video çeker eklerim, dükkanda yatıyor 1 yıldır kullanmıyoruz.
Makita'nın repklikası olan ve piyasada çeşit çeşit çakması bulunan aşağıdaki ürünü tavsiye ederim. Birkaç defa işporta malı aldık ki bir tanesi 4 yıldır sorunsuzdu çalındı ve en son 2 yıl önce de kendim evde kullanmak için jcb Pro Plus aldım, linkte bıraktığım ürün ve türevlerinde içindeki şanzumanı metal dişliye sahip, hem daha güçlü hem de daha sağlam. Markası çok önemli değil bir yerde üretip rastgele marka basıyorlar. Boyutuna ve fiyatına bakmayın Graizer'in zorlandığı vidanın 2 katı çapında vidayı sıkıyor.

Hocam hemen geri gönderin, babam marangoz ve el aletlerimiz çalınınca idareten bir tane sipariş verdim. 58v 5ah dediğiniz ürünün 25Cm'lik Apex vidayı betona sıkarken koparması lazım ki 15-20 bin arası fiyatlarda olan ağır hizmet makita şarjlılar bile bu kadar yüksek değerlere sahip değil, bu alet ile Mdf'ye zor vida sıkıyorsunuz. Zaten fotoğrafta görüldüğünden çok daha küçük, altında kendi boyuna oranla nispeten büyük bir pili var ancak pilin içini de söktük ve bomboş. İsterseniz hafta sonu birkaç video çeker eklerim, dükkanda yatıyor 1 yıldır kullanmıyoruz.
Makita'nın repklikası olan ve piyasada çeşit çeşit çakması bulunan aşağıdaki ürünü tavsiye ederim. Birkaç defa işporta malı aldık ki bir tanesi 4 yıldır sorunsuzdu çalındı ve en son 2 yıl önce de kendim evde kullanmak için jcb Pro Plus aldım, linkte bıraktığım ürün ve türevlerinde içindeki şanzumanı metal dişliye sahip, hem daha güçlü hem de daha sağlam. Markası çok önemli değil bir yerde üretip rastgele marka basıyorlar. Boyutuna ve fiyatına bakmayın Graizer'in zorlandığı vidanın 2 katı çapında vidayı sıkıyor.

Babam içindeki ürünlere aldanmış. Bir arkadaşınada sormuş iyi demiş. Kendiside çok profesyonel iş yapmayacak zaten önerinizi babama gösterip değerlendiririz videoya gerek yok hocam teşekkür ederim.

Hocam ben direkt yapı malzemeleri, hırdavat satan birisi olarak diyorum bu ürünler beş para etmez bir kaç kullanımlık ürünler.
Alacaksanız Max Extra'nın altına bakmayın.

Hocam ben direkt yapı malzemeleri, hırdavat satan birisi olarak diyorum bu ürünler beş para etmez birkaç kullanımlık ürünler.
Alacaksanız Max Extra'nın altına bakmayın.

Hocam geldi ilanda 1.7 kilo diyordu bataryasız bize gelen kutulu 1.7 kilo değildi babama dedim iade edelim diye çok kullanmayacağım zaten dedi. A101 de satılanlarla aynı kalitede. Max extranın darbeli matkabı vardı çok güzel bir Bosch değil ama Max extra güzel marka onu da dedim babama Bosch almayacaksan Max extra ya bak diye dinlemedi haberim olduğunda zaten almıştı. İki gün sonra bana der şunu Letgo'da satta kalitelisini alacağım diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı