Gramblr güvenilir mi?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar, Instagram sayfam var ve sayfama bilgisayar üzerinden resim veya videolar atmak istiyorum. Bu program ile atılıyormuş fakat bazı kötü yorumlar gördüm. Bu program güvenilir mi, deneyen var mı aramızda?

@Halil1905 dostum merhaba. Ben bu programı indirdim ve kurdum. Tabiri caizse 2 günlük deneme sürüşüne de çıkardım :) Fotoğraf veya video ekleme konusunda hiçbir problem yok. Hatta çok da beğendim. Efektler de gayet iyi, telefonda yapamadığım düzenlemeyi bilgisayarda rahatça yapabiliyorum. Herhangi bir soruna rastlamadım. Zamanlamayı da eklemişler, istediğin zamanda paylaşılmasını sağlayabilirsin. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Amma velakin şunu da eklemek isterim: Ben 2 gündür kullanıyorum. Kötü yorumlar daha uzun süreli kullananlar tarafından yapılmış gibi; ona da dikkat etmeni öneriyorum.

Son düzenleme:
@InJustice Kendiliğinden gönderiler beğeniyor, başkalarına takip isteği atıyormuş gibi yorumlar okudum. Bu doğru mu ?

Dostum şu anlık bende öyle şeyler olmuş değil. Panel hesabı çalışan sosyal medya programları gibi olduğunu düşünmüyorum zaten. Daha uzun vadede öneri almak istiyorsan deneyebilirim senin için veya kullanmadığın bir hesap ile sen de deneyebilirsin, birinci elden şahit olmak güven verir :)

Dostum şu anlık bende öyle şeyler olmuş değil. Panel hesabı çalışan sosyal medya programları gibi olduğunu düşünmüyorum zaten. Daha uzun vadede öneri almak istiyorsan deneyebilirim senin için veya kullanmadığın bir hesap ile sen de deneyebilirsin, birinci elden şahit olmak güven verir :)

Hali hazırda kullanıyorsanız eğer 1 - 2 hafta sonra görüşlerinizi tekrar almak isterim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı