Grand Neo Plus vs Lumia 625

297552

Hectopat
Makaleler
14
Selamlar, telefonum bozulduğu için idarelik işimi görecek bir telefon arıyorum. 100 150 TL bütçe ayırdım. Ultra şeyler beklemiyorum. 2 model buldum; Grand Neo Plus ve Lumia 625. Lumia hevesim var, benim için de deneyim olmuş olur. Kullanan arkadaşlar var mı?

Oyun oynamayacağım; en fazla sosyal medya WhatsApp, Facebook, Instagram falan yani. Ne diyorsunuz, hangisini almalıyım?

Bizde var. 150 TL'ye nasıl buldunuz ben baktığımda 300'dü :).
Her neyse. Lumia önermiyorum. Neo Plus'ta hala daha WhatsApp ve YouTube çalışmakta. Sorularınıza açığım.
İyi günler :).

Öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederim, Grand alırsam ilk işim Custom ROM yüklemek olacak, alıp da pişman olmak istemiyorum, kronik sorunu falan var mı?

Öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederim, Grand alırsam ilk işim Custom ROM yüklemek olacak, alıp da pişman olmak istemiyorum, kronik sorunu falan var mı?
Pil değiştirebilirsin.
Rom konusına gelirsek; ben adam gibi bir rom bulamadım. WhatsApp çalışınca da dahaca uğraşmadık.
Daha doğrusu bulduk ama buglar vesaire...
S8 bile ısınırken Grand Neo'muz ısınmıyor. Biraz kullanımla da alakalı....
Hiç bir sorunu yok. Yaştan dolayı pil değişti.
5 senedir bizde. Sıfır almıştık ;).

Pil değiştirebilirsin.
ROM konusına gelirsek; ben adam gibi bir ROM bulamadım. WhatsApp çalışınca da dahaca uğraşmadık.
Daha doğrusu bulduk ama buglar vesaire...
S8 bile ısınırken Grand Neo'muz ısınmıyor. Biraz kullanımla da alakalı...
hiçbir sorunu yok. Yaştan dolayı pil değişti.
5 senedir bizde. Sıfır almıştık ;).

Hocam bende 5 yıldır Xperia XA1 Ultra kullanıyordum camdan düştü kırıldı fırlattım falan, ilk ekran alacağım eğer işlemci zarar görmediyse onu kullanacağım bozulduysa eğer Grand alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı