Grand RP mining iddiaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Atatuğkan

Hectopat
Daha fazla  
Zamanında çok oynuyordum. Sonra bırakmıştım. Tekrar başlayayim diyorum fakat YouTube'da birkaç video gördüm mining iddiaları var. Konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylentiler var, ben artık virüslerin yapay zeka sayesinde tespit edilemediğini düşünüyorum yani artık anti virüs programları güncelliğini kaybediyor gibi geliyor bana. Umarım haklı çıkmam, zaten bu yeni bir olay değil steamda piyasaya sürülen resmi oyunlarda bile virüsler çıkabiliyor artık, o yüzden her şeyden şüphelenir hale geldik.

Söylentiler var, ben artık virüslerin yapay zeka sayesinde tespit edilemediğini düşünüyorum yani artık anti virüs programları güncelliğini kaybediyor gibi geliyor bana. Umarım haklı çıkmam, zaten bu yeni bir olay değil steamda piyasaya sürülen resmi oyunlarda bile virüsler çıkabiliyor artık, o yüzden her şeyden şüphelenir hale geldik.
Normal GTA Online'da GPU kullanımım %10-20 arası iken. GrandRP'de %60 üzeri çıkıyordu. Sıcaklıkta 10-15 derece daha fazla oluyordu. Üstüne birde söylentiler olunca, o yüzden bu şüphem.

Normal GTA Online'da GPU kullanımım %10-20 arası iken. GrandRP'de %60 üzeri çıkıyordu. Sıcaklıkta 10-15 derece daha fazla oluyordu. Üstüne birde söylentiler olunca, o yüzden bu şüphem.
GTA Online'da özellikle Online'da optimizasyon sorunu zaten var, yıllardır o yaşadığını çoğu kişi söylüyor. GrandRP kendine ait dosyalar indirip sanırım optimize edip daha çok kullanıyor ekran kartını verimli çalışması için, ona oranla da sıcaklık artabilir ama 3 yıl önce de buna benzer söylentiler vardı. İnsanlar oynuyor ama kimse net bir şey demiyor tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı