Grand RP mining yapıyor mu?

ToxiFox

Decapat
Daha fazla  
Bir ara mining yapıyor diye söylentiler vardı şimdi de parayı buldular mining yok diyorlar. Hala var mı yok mu?

FiveM oynuyorum normalde ama sıkıldım farklı bir şey denemek istedim bayağı arada kaldım indirip indirmemek arasında

Bence indirme, RP desen yok, saçma kurallar, saçma ban sebepleri.
Mesela 4M para atarak silah almıştım bir aileden, aile beni dolandırıcılıkla suçlayıp ban attırmıştı perma.

FiveM oynuyorum normalde ama sıkıldım farklı bir şey denemek istedim bayağı arada kaldım indirip indirmemek arasında
Grand RP'nin hiç RP sunucusu olduğunu düşünmüyorum. Oynamadım fakat gördüklerim kadarıyla rolün r'si bulunmuyor. Ne kadar Türk sunucuları kötü de olsa FiveM daha iyi.

Olay RP değil bence sıkıldım RP'den birkaç video izledim bayağı çatışma dönüyor çatışma için girmeyi düşünümüştüm zaten tek sıkıntı mining yapıp yapmaması aklıma takıldı

Grand RP'nin hiç RP sunucusu olduğunu düşünmüyorum. Oynamadım fakat gördüklerim kadarıyla rolün R'si bulunmuyor. Ne kadar Türk sunucuları kötü de olsa FiveM daha iyi.

Bence indirme, RP desen yok, saçma kurallar, saçma ban sebepleri.
Mesela 4M para atarak silah almıştım bir aileden, aile beni dolandırıcılıkla suçlayıp ban attırmıştı perma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı