Grand RP vs FiveM

Sameett

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray)

MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart

Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD

DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
GTA Online benzeri olsun çeşitlilik fazla olsun yeter.
Fazla hard RP yapmayacağım.
Bazı kişiler FiveM de çok troll olduğunu söylüyor.
Hangisi oynanır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grand RP çok uluslu olduğu için İngilizce bilmeden birisiyle konuşabilmek pek mümkün değil. FiveM üzerinde ilgili yönetim kadrosu ve iyi oyuncuları alan bir sunucuya girerseniz güzel sosyal RP döndürürsünüz diye düşünüyorum. Bu tür sunucularda genellikle troller olmaz.

Grand RP çok uluslu olduğu için İngilizce bilmeden birisiyle konuşabilmek pek mümkün değil. FiveM üzerinde ilgili yönetim kadrosu ve iyi oyuncuları alan bir sunucuya girerseniz güzel sosyal RP döndürürsünüz diye düşünüyorum. Bu tür sunucularda genellikle troller olmaz.

İngilizce biliyorum.
Grand RP'yi biraz araştırdığımda çok fazla etkinlik olduğunu gördüm mesela summer Event gibi bu yüzden daha çok ilgimi çekti ama hangisini oynayacağım konusunda pek emmin değilim.

Grand RP de her ülkeden adam olduğu için sosyal RP yapamayabilirsin
FiveM de non whitelist sunucularda troller çok, normal sunuculara girersen trolleri banlıyorlar.
FiveM'e gireceksen sunucunun gun RP olmamasına dikkat et.

İngilizce biliyorum.
Grand RP'yi biraz araştırdığımda çok fazla etkinlik olduğunu gördüm mesela summer Event gibi bu yüzden daha çok ilgimi çekti ama hangisini oynayacağım konusunda pek emmin değilim.

Sizler bilirsiniz fakat kısa sürede güzel bir arabayla gezmek istiyorsanız ekonomisi canlı ve milleti öldürmeyen (ekonomi bakımından öldürmeyen) cinsten bir sunucu bulun.

GrandRP iğrenç bi yer. Rol mol döndüğü yok. Gidin düzgün bir whitelist FiveM sunucusuna girin keyfinize bakın.

Sizler bilirsiniz fakat kısa sürede güzel bir arabayla gezmek istiyorsanız ekonomisi canlı ve milleti öldürmeyen (ekonomi bakımından öldürmeyen) cinsten bir sunucu bulun.
Arkadaş sosyal rp mi gun rp mi istediğini yazmamış. Hard rp yapmayacaksa gun rp sunucuları daha çok işine gelir. Burak Oyunda'nın BORP'u gibi mesela.

Grand RP iğrenç bir yer. Rol mol döndüğü yok. Gidin düzgün bir whitelist FiveM sunucusuna girin keyfinize bakın.

Arkadaş sosyal RP mi gun RP mi istediğini yazmamış. Hard RP yapmayacaksa gun RP sunucuları daha çok işine gelir. Burak Oyunda'nın Borp'u gibi mesela.

Vallahi hocam ben de öylesine yazdım sosyal RP'yi çünkü bir kaynağa ihtiyaç duymuyor. Önüne gelenle konuşsan güzel döner sosyal RP :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı