ByFilintaa Hectopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 500 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #1 Herkese selam olsun. Arkadaşlar GTA 5 için Türkçe yama önerebilecek var mı rica etsem? Şimdiden teşekkürler.
Herkese selam olsun. Arkadaşlar GTA 5 için Türkçe yama önerebilecek var mı rica etsem? Şimdiden teşekkürler.
MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #2 GTA 5 Türkçe Yama İndir | Saglamindir en basitinden bu var. Ana Sayfa burada daha güzel oluyordu çevirler fakat kaldırmışlar galiba Artı 0 Eksi
GTA 5 Türkçe Yama İndir | Saglamindir en basitinden bu var. Ana Sayfa burada daha güzel oluyordu çevirler fakat kaldırmışlar galiba
MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 12 Kasım 2020 #3 ByFilintaa dedi: Herkese selam olsun. Arkadaşlar GTA 5 için Türkçe yama önerebilecek var mı rica etsem? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Türkçe yaparsan oyunu Online oynayamazsın. Artı 0 Eksi
ByFilintaa dedi: Herkese selam olsun. Arkadaşlar GTA 5 için Türkçe yama önerebilecek var mı rica etsem? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Türkçe yaparsan oyunu Online oynayamazsın.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 12 Kasım 2020 #4 Yamayı buradan indirin, kurulum detaylı şekilde anlatılıyor. Online gireceğiniz zaman Türkçe yamayı kaldırın, ban yersiniz. Artı 0 Eksi
Yamayı buradan indirin, kurulum detaylı şekilde anlatılıyor. Online gireceğiniz zaman Türkçe yamayı kaldırın, ban yersiniz.
MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 12 Kasım 2020 #5 VGAMonitorluAdam dedi: Yamayı buradan indirin, kurulum detaylı şekilde anlatılıyor. Online gireceğiniz zaman Türkçe yamayı kaldırın, ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Ban yeme gibi bir durum yok, sadece giremez uyarı verir. Bende ilk yüklediğimde Türkçe yama yapmıltım ondan bilyiroum. Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Yamayı buradan indirin, kurulum detaylı şekilde anlatılıyor. Online gireceğiniz zaman Türkçe yamayı kaldırın, ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Ban yeme gibi bir durum yok, sadece giremez uyarı verir. Bende ilk yüklediğimde Türkçe yama yapmıltım ondan bilyiroum.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 12 Kasım 2020 #6 @MuChaTo yanlış bilgi vermeyin. Türkçe yamadan sınırsız ban yiyenler var. Artı 0 Eksi
MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 12 Kasım 2020 #7 363436 dedi: @MuChaTo yanlış bilgi vermeyin. Türkçe yamadan sınırsız ban yiyenler var. Genişletmek için tıkla... Ben kendi yaşadığımdan dolayı demiştim ama özür dilerim. Artı 0 Eksi
363436 dedi: @MuChaTo yanlış bilgi vermeyin. Türkçe yamadan sınırsız ban yiyenler var. Genişletmek için tıkla... Ben kendi yaşadığımdan dolayı demiştim ama özür dilerim.
hamzaemir12 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #8 363436 dedi: @MuChaTo yanlış bilgi vermeyin. Türkçe yamadan sınırsız ban yiyenler var. Genişletmek için tıkla... Ben arada bir türkçe yama açarak giriyorum hiç de ban durumu olmadı sadece uyarı oluyor rockstar games in epic gamese tanıdığı ayrıcalıklar var herhangi bir hatada perma stılıyor onlar olabilir sizin gördükleriniz Artı 0 Eksi
363436 dedi: @MuChaTo yanlış bilgi vermeyin. Türkçe yamadan sınırsız ban yiyenler var. Genişletmek için tıkla... Ben arada bir türkçe yama açarak giriyorum hiç de ban durumu olmadı sadece uyarı oluyor rockstar games in epic gamese tanıdığı ayrıcalıklar var herhangi bir hatada perma stılıyor onlar olabilir sizin gördükleriniz
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 13 Kasım 2020 #9 @hamzaemir12 bu forumda milyon tane "sadece Türkçe yama kurdum ama sınırsız ban yedim." konusu açıldı. Artı 0 Eksi
@hamzaemir12 bu forumda milyon tane "sadece Türkçe yama kurdum ama sınırsız ban yedim." konusu açıldı.