Grand Theft Auto Complete bundle keyi çalışır mı?

Pazar günü fiyatı değişmezse alacağım hocam o zaman bilgilendirirm.

Hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler istiyorsanız attığım linkteki keyide alabilirsiniz ben dün aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım direk envanterime key geldi etkinleştirdim normalde GTA 1 ve GTA 2'nin olmadığını söylüyor ama keyi etkinleştirince GTA 1 ve GTA 2 de geldi attığınız linkteki keyden de daha ucuz.

Son düzenleme:
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler istiyorsanız attığım linkteki keyide alabilirsiniz ben dün aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım direk envanterime key geldi etkinleştirdim normalde GTA 1 ve GTA 2'nin olmadığını söylüyor ama keyi etkinleştirince GTA 1 ve GTA 2 de geldi attığınız linkteki keyden de daha ucuz.
stokları tükenmiş hocam bakalım gelirse alırım

Alttaki açıklamada yazıyor hocam gta 1 2 dahil diye hatta başlıkta da var. Ben de almayı düşünüyordum bir baktım stok bitmiş geri gelir mi acaba merak ettim?

hocam umarım gelir :D gelirse bende alıcam 1 2 dahil yazıyor çünkü
Dünden önce öğlen stoktaydı akşama doğru bir baktım stok bitmiş fena koydu. Dün Gamivo da stok vardı almakta kararsızdım bugün bitmiş. Toptan key krizi var heralde gta bundlede bir daha gelirse direk alacam çünkü gün geçtikçe daha da pahalılaşır steame geri gelmediği sürece.Bu arada plati markette şuan 84 dolar değer mi bilemedim.

Hocam oynamak için alıyorsanız almayın koleksiyon için değer ama. Ben pazarı bekliyorum o güne kadar stokları bitmezse 84dolara alırım gibi. Bu arada Kinguin'den alırsanız %10'luk indirim kodu var "BUNGEE"

Hocam oynamak için alıyorsanız almayın koleksiyon için değer ama. Ben pazarı bekliyorum o güne kadar stokları bitmezse 84dolara alırım gibi. Bu arada Kinguin'den alırsanız %10'luk indirim kodu var "BUNGEE"
İkiside hocam. Malesef platide ki stokta bitti. Bu key satıcıları ortak çalışıyor heralde bir yerde bitince heryerde bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı