Grand Theft Auto: Definitive Edition hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben şahsi olarak incelemeleri izledim okudum almadım gereksiz bir harcama olarak düşündüm. Yakın zamanda arkadaşımın sayesinde oynadım beğenemedim, sizce nasıl?

Epic Games'te 300 TL'ye düştü o zaman aldım oyunu oynadım klasik GTA zaten bir tek yeni grafikler ile oynamak hoşuma gitti.

Definitive Edition GTA'ları Rockstar kendi yapmadı, başka şirkete yaptırdı. Rockstar Games'in bu konudaki en büyük hatası buydu bence.

Cünkü o zamanlar tüm ekip GTA 6 üzerinde çalışıyordu yanlış bilmiyorsam.

Güzel ama fiyatına asla değmez. Onun dışında görsellik fena değil. Mod ile olacak iş değil. Düzenli güncellemeler ile bug ve teknik sıkıntılar olmuyor. Ama tabii orjinali bencede daha güzel. Sadece checkpoint olmaması cidden kanser eder. 3 oyununda Türkiye fiyatı 300₺ falan olsa alınabilir. Hedefleme sisteminde ve araç sürüşünde özellikle San Andreas'ta iyileştirmeler var. Modern kontroller ve bazı oynanış kolaylaştırmaları da oyunu daha oynanabilir yapıyor. Radar ve silah, radyo tekerleği gibi. Ama keşke Rockstar bu 3 oyunu PC'ye çıkarırken görev başarısız olduğunda tekrar etme seçeneği koysaymış kafi. Gerçi adamlar oyunu çıkartırken Remastered dediler Remake demediler. Ve 3 oyun için 60 dolar yani oyun başına 20 dolar yurt dışında fena değil. Geçen günlerde gelen güncelleme ile oyun tam oturmuş bence. Orjinal havasını vermiyor katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı