Grand Theft Auto IV: The Complete Edition 30 TL'ye alınır mı?

Alınır ancak optimizasyon sorunları devam etmekte. GTX 750 Ti ve üzeri ile 1080p v. High oynarsınız.
 
Ben 2-3 ay önce Steam'den yine bu fiyata almıştım. Oyunun 18-19.saatinde bıraktım çünkü sürekli aynı görevleri tekrar tekrar yapıyorduk. Sürekli mekan basıp adam vuruyorduk, ayak işleri yapıyorduk. Örneğin adamın canını biri sıkmış Niko hemen ortaya atlayarak , "Tamam ben hallederim" diyor. Dur bir kardeşim olayı öğren önce. Tüm GTA'larda durum bu fakat diğer GTA'larda en azından bu olayları daha heyecanlı şekilde yapıyorduk. Ben bir süre sonra sıkıldım ama hikayesi güzele benziyor. En azından Niko'nun bir amacı olduğunu hissettirdi.. Eğer gerçekçi oyunları sevmiyorsan sıkılabilirsin.

Bende düşük seviye bir sistem var ve hiç kasma-donma olmadan oynayabildim.
 
Ben 2-3 ay önce Steam'den yine bu fiyata almıştım. Oyunun 18-19.saatinde bıraktım çünkü sürekli aynı görevleri tekrar tekrar yapıyorduk. Sürekli mekan basıp adam vuruyorduk, ayak işleri yapıyorduk. Ben bir süre sonra sıkıldım ama hikayesi güzele benziyor. En azından Niko'nun bir amacı var. Eğer gerçekçi oyunları sevmiyorsan sıkılabilirsin.

Bende düşük seviye bir sistem var ve hiç kasma-donma olmadan oynayabildim.

Ben FPS tarzı oyunlar seviyorum genelde bir de tek oynamayı sevmiyorum oyunları tek oynayacagım oyunda yok ki beni saracak.
 

Geri
Yukarı