Grand Theft Auto IV: The Complete Edition şu an Steam'da yüzde %70 indirimde.
Alınmaz çok optimizasyon sıkıntısı var.
Steam versiyonunu oynadım, hikayeyi bitirdim optimizasyon sorunu görmedim. Tek sorunu sonlara doğru Dimitri ve Pegorino'yu yakalama aşamasındayken o helikoptere zıpladığımızda space'e ardarda basınca kamera açısı değişiyordu ve helikopterden düşüyorduk görev başarısız oluyordu. O da FPS'i 30'a sabitleyince düzeliyor.Alınmaz çok optimizasyon sıkıntısı var.
Alınmaz çok optimizasyon sıkıntısı var.
Steam versiyonunu oynadım, hikayeyi bitirdim optimizasyon sorunu görmedim. Tek sorunu sonlara doğru dimitri ve Pegorino'yu yakalama aşamasındayken o helikoptere zıpladığımızda Space'e art arda basınca kamera açısı değişiyordu. O da FPS'i 30'a sabitleyince düzeliyor.
DXVK ile cozulebiliyor, ayrica fusionfix gibi modlar ile de oyun ici sorunlar cozuluyor. Lossless Scaling ile de Frame Gen acarsan mis gibi problemsiz oynarsin oyunu.
CD'li versiyonu da var bende Steam versiyonu da. Steam versiyonu update aldığı için sorunu daha az CD'li versiyonuna göre. Windows Vista zamanları optimizasyon sıkıntısından oynayamamıştım CD'li versiyonunu. Hikayeyi bitireli 1 yıl olmadı.Ben yeni indirmitim ama eskiyse sizin.
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition şu an Steam'da yüzde %70 indirimde.
Steam versiyonunu oynadım, hikayeyi bitirdim optimizasyon sorunu görmedim. Tek sorunu sonlara doğru dimitri ve Pegorino'yu yakalama aşamasındayken o helikoptere zıpladığımızda Space'e art arda basınca kamera açısı değişiyordu ve helikopterden düşüyorduk görev başarısız oluyordu. O da FPS'i 30'a sabitleyince düzeliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.